2777
2789
عنوان

خانومایی که رژیم هستید

164 بازدید | 35 پست

ماه اول ۳ کیلو کم کردم 

ولی این ماه۱۵ روزی ازش گذشته هیچی کم نکردم

اخه کلا ۲ ماه نشده بگم استپ وزن شدم

چرا کم نمیشه🥲

چی بخورم چیکار کنم🤕

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑

منم ماه اول ۴ کیلو پایین اومدم الان چندماهه تکون نخوردم با اینکه هم ورزش میکنم هم کالری یکسان نمیخورم 🤷🏻‍♀️

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ماه اول ۴ کیلو پایین اومدم الان چندماهه تکون نخوردم با اینکه هم ورزش میکنم هم کالری یکسان نمیخور ...

هر دفعه میرم وزنه میخوام خودمو خفه کنم

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
همه چیز کربو داره مگه میشه حذف شه؟

اره نون و سیب زمینی و برنج رو حذف کنی از استپ وزنی درمیای

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

میگن مو میریزه😢

واقعا لعنت به رژیم و کاهش وزن جون ادمو به لب میرسونه ۵۰۰ گرم کم کنه سر هر چیز مسخزه ایی پنج برابر یهو میره بالا

تخمک گذاری یه کیلو بالا میره پریودی یه کیلو بالا میره به زور گشنگی به خودت میدی استپ وزنی میگیری 

هوس میکنی یه چیزی بخوری پنج کیلو اضاف میشه

بابا بسه دهنم سرویس شد بخدااا

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

اره نون و سیب زمینی و برنج رو حذف کنی از استپ وزنی درمیای

من نون نمیخورم شاید ماهی یه نصف سیب زمینی هم نمیخورم برنج هم خیلی خیلی کم ولی تکون نمیخورم نمیدونم چرا وقعا و اینکه همه چیز حتی میوه هم کربوهیدرات داره 

هر دفعه میرم وزنه میخوام خودمو خفه کنم

منم خیلی جلو خودمو گرفتم تا اخرماه برم وزن کشی کنم چند بار رفتم بدجور خورد تو ذوقم ☹️😔😂

من نون نمیخورم شاید ماهی یه نصف سیب زمینی هم نمیخورم برنج هم خیلی خیلی کم ولی تکون نمیخورم نمیدونم چ ...

تف به رژیم وااقعا خستم کرده

خودتو جر میدی سه ساعت ورزش یه نون تست تازه اونم سبوس دار اندازه کل اون سه ساعت ورزشت کالری داره😑😑

تف به رژیم وااقعا خستم کردهخودتو جر میدی سه ساعت ورزش یه نون تست تازه اونم سبوس دار اندازه کل اون سه ...

اره بقران منم روانی شدم دیگه هی میگم بیخیال کالری شمارمو پاک میکنم بازم نصب میکنم😔

اره بقران منم روانی شدم دیگه هی میگم بیخیال کالری شمارمو پاک میکنم بازم نصب میکنم😔

دهنم سرویس شذه بابا

از طرفی بخاطر هورمونا ولع غذا دارم از طرفی عذاب وجدان ولم نمیکنه ازاینکه لقمه هامو هی بشمارم استرس کالری داشته باشم ورزش سنگین کنم خسته شدم

2810