2777
2789

توی باشگاه  حدودا پونزده سال پیش . با دو تا از دوستام اونجا آشنا شدم والان بهترین دوستام هستن مثل خواهر .

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

تو مدرسه اشنا شده بودیم ۱۵ سال رفیق صمیمی بودیم بخاطر نی نی سایت جدا شدیم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی باشگاه حدودا پونزده سال پیش . با دو تا از دوستام اونجا آشنا شدم والان بهترین دوستام هستن مثل خو ...

چند سالت بود؟

چجوری دوست شدین چجوری صمیمی شدین؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

چرا بخاطر سایت جدا شدین!!؟

اومد خونمون تیکه انداخت که اره تو از وقتی شوهر پولدار کردی لباسای قدیمیتو نمیپوشی بعدم سر یه شوخی مسخره تو چت یکماه انلاین نشد با لحن تند هم باهام حرف زد

منم اومدم تاپیک زدم راجبش بعد کاربرا گفتن حسوده زندگیته منم گفتم باورم نمیشه حسود باشه

بعد سر نی نی سایت با نامزدم دعوام شد بهش گفتم من فلان کاربری رو دارم برو ببین چی گفتم مگه

رفت نگاه کرد تاپیکا رو خوند اونو دید کولی بازی دراورد زد زیر گریه و کلا بلاکم کرد و رفت واسه همیشه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

اومد خونمون تیکه انداخت که اره تو از وقتی شوهر پولدار کردی لباسای قدیمیتو نمیپوشی بعدم سر یه شوخی مس ...

همچین دوستی نباشه بهتره 

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

چند سالت بود؟چجوری دوست شدین چجوری صمیمی شدین؟

اون موقع بیست و چهار سالم بود و یکیشون شکست عشقی خورده بود قرار گذاشتیم رفتیم بیرون حال و هوا عوض کنیم دیگه صمیمی شدیم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

سایت

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞