2777
2789
عنوان

فکر کنم چشم خوردیم میشه یه لحظه وقت بزارین و بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 22 پست
این زمونه حسود وحسادت خیلی زیاد شوده و من چون ۲۰ سال زندگی مو سحر کردن خیلی اعتقاد دارم من شوهرم چند ...

وای دقیقا اصن چشم دیدن خوشی دیگران رو ندارن 

یعنی الان من بخونم ممکنه دوباره خوب بشیم؟

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تونستین باطل کنید.؟

نمیدونم چون خانواده شوهرم رفته بودن و پرسیده بودن و اون تایم من قهر بودم و حتی ب منم نگفتن ولی خب خوب شدیم و شوهرم چن وقت پیش گف و اینم بگم فهمیدیم طرف کیه و به محض اینکه طرف از شهرما رفت شهر خودشون ما باهم خوب شدیم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خدا لعنتشون کنه نی نی سایت دزده دزد

چیشده میشه به منم بگی

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
گوش نمیدید به حرف که ، این همه میگیم تو همین سایت که عزیزجان خوشی هاتون عاشقانه هاتون تو حریم خصوصی ...

حالا این آشنا بود دوست بود 😔

حاضرم قسم بخورم ما خیلی وقت میشد که دعوا نداشتیم ولی بعد از اون محبت کردن جلوی بقیه کلا انرژی منفی بهمون منتقل شد و بحث کردیم بعد از بحث هم کلا از هم سرد شدیم 

مرسی حتما انجام میدم 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

وای دقیقا اصن چشم دیدن خوشی دیگران رو ندارن یعنی الان من بخونم ممکنه دوباره خوب بشیم؟

انشالله عزیزم اگر بتونی عاطل و باطل و مدفوع سگ رو اول صبح و قبل طلوع خورشید دود کنی زودتر جواب میگیری من تا پای طلاق داشتیم میرفتیم یک هفته درست قهر کردرفتم پیش یک سیده گفت عاطل و باطل دود کن و مدفوع سگ ک همین کار رو انجام دادم شوهرم بعد ۳ روز ک انجام دادم آمد خانه انگار ن انگار داشتیم جدا میشودیم

بله اون نباید میکرد حس بدی گرفتم اصن میدونی همش خوشو بش میکردیم و از ته قلب خوشحال بودیم اما به محض ...

بله میفهمم چی میگید

همش صدقه بده وان یکاد بخون 

چشم زخم زیاد شده 

من اینقدر دیدم حتی مریضی و بیماری 

تونستی حرز امام جواد بگیر

امواج و انرژی بد توی کره زمین زیاد شده حتی خود آدم خودش چشم میکنه