2777
2789

نامزدم پیش فامیلاش بهم محبت میکرد با من میگف میخندید بغلم میکرد...کلا خیلی حالمون خوب بود دقیقا همون روز بعد از اون ماجرا منو نامزدم دعوامون شد تا مرز جدایی رفتیم خیلی دعوامون شد الان هم جفتمون حالمون بده اصلا رابطمون خوب نیست سر یه موضوع کوچیک بحث کردیم و هنوز ادامه داره من همش میخوام دعوا رو تمومش کنم اما حالم بده بهش گفتم بیخیال شو ولی خب اونم حالش بده اصن خیلی بد...همشم میگه کاش بمیرم از خودم بدم میاد و...خلاصه یه وضعیه...

من نتونستم مستقیم بگم اینجوری نکن جلوی اینا ولی با چشم اشاره کردم متوجه نشد دستشو انداخته بود دور گردنم گفتم دستتو بکش ناراحت شد بازم میکرد 

به نظرتون چشم خوردیم ؟

چیکار کنم رابطمون مثل قبل بشه چاره ای نمونده برام مجبور شدم تاپیک بزنم 

حال جفتمون به شدت بده انگار سحر شدیم 

ممنون میشم کمک کنید

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان منو ممکن بخورن ولی احتمالش هست

منو شوهرم بعد ازدواج مدت ها دعوا و قهر داشتیم و فهمیدیم برامون دعا گرفتن

پامون میذاشتیم خونه همو جر میدادیم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
الان منو ممکن بخورن ولی احتمالش هستمنو شوهرم بعد ازدواج مدت ها دعوا و قهر داشتیم و فهمیدیم برامون دع ...

خیلی بده همش تقصیر آدمای حسوده 

فکر کنم برای ماهم همین اتفاق افتاده 

این زمونه حسود وحسادت خیلی زیاد شوده و من چون ۲۰ سال زندگی مو سحر کردن خیلی اعتقاد دارم من شوهرم چند روز مسافرت بود وقتی برگشت خیلی خوب بودیم بعد ۳ رور بدون هیچ دعوایی چنان بدم اومد ازش ک شب ک میخواستم بخوابم بهونه میاوردم تا بخوابه الانم همون حال و حس طلاق رو دارم اگر سحر نکن بهترینه اما امان از آدم حسود زیاد چهار قل و آیت الکرسی و اسپند عاطل و باطل دود کن من دود میکنم خیلی خوب میشم اما خیلی تنبلم

گوش نمیدید به حرف که ، این همه میگیم تو همین سایت که عزیزجان خوشی هاتون عاشقانه هاتون تو حریم خصوصی تون باشه ، حتی اونایی که دوستتون دارن از رو دوست داشتن ممکنه چشمتون بزنن بدخواه ها که بماند ... جدای اینکه خودتون رو میذارین تو طبق تمسخر و حرف و قضاوت و حسرت که اگه روزی اینجوری نبودین بگن اره قبلا این بودن حالا این شدن 

یه صدقه خوب بده ایه الکرسی و چهارقل بخون برای خودتون اسپند دود کن ، تخم مرغ بشکن

هیچوقت جلوی دیگران به هم محبت نکنید.

بله اون نباید میکرد حس بدی گرفتم اصن میدونی همش خوشو بش میکردیم و از ته قلب خوشحال بودیم اما به محض اینکه برگشتیم دعوامون شروع شد و ادامه داره حال روحیمون بده به هم دیگه حس نداریم نمی‌دونم چیکار کنم هرچی میگم هرکار میکنم کلا یهو با من سرد شده

صورتم را به شانه اش گذاشتم و گفتم: دوست دارم ماه من و تو همیشه پشت ابر بماند و هیچکس از عشق ما باخبر نشود. آدم ها حسودند، زمانه بخیل است و دنیا عاشق کش است!

"سال بلوا/ عباس معروفی

2810