2777
2789

من دانشجوی پرستاری هستم 

الان ترم ۵ ترم ۷ و ۸ کلا کارورزی توی بیمارستانه بعد من یه شهر دیگه هستم با شهر خودم دو ساعت فاصله اس گفتم اکر خدا بخواد دو ترم آخر رو برم شهر خودم ولی کیس های خیییلی کمتری هست توی شهر خودم این شهری که هستم چندین بیمارستان داره و بمونم با انواع بیمارا آشنا میشم من دانشگاه آزادم شهریه اون موقع ترمی ۴۰ میشه با رفت و آمد و خورد و خوراک دیگه زیاد میشه اینجا دوتا دوست دارم تنها هم نیستم بگم تنهام ولی درس نمیتونم بخونم تو خوابگاه منم میخواستم واسه کنکور درس بخونم هدفمم پزشکیه بعد گفتم برم خونه  بلافاصله بعد فارغ التحصیلی بخونم برای پزشکی یا نه اون یه سال هم بمونم توی رشته خودم با سواد بشم بعد برم خونه بین فارغ التحصیلی و طرحم بخونم واسه کنکور ولی هرجور شده لیسانسمو میگیرم 

یه آزمونی هست از پرستاری به پزشکی خب اونو بده چرا دوباره کنکور بدی

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

یه آزمونی هست از پرستاری به پزشکی خب اونو بده چرا دوباره کنکور بدی

همونو میخوام بدم اینجوری گفتم که جا افتاده تره ولی خب در هر صورت من باید درس بخونم که تو خوابگاه نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همونو میخوام بدم اینجوری گفتم که جا افتاده تره ولی خب در هر صورت من باید درس بخونم که تو خوابگاه نمی ...

بمون تا تو بیمارستانای بهتری تجربه کسب کنی واسه امتحانه بیشتر کمک کننده ست تا خوندن بعد از فارغ التحصیلی برگرد و شروع کن به خوندن 

یا میتونی بری کتابخونه اگر خوابگاه نمیشه

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"