2777
2789
عنوان

نامزد سرد مزاج داشتن خوبه یا بدا

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 40 پست
یا سرد مزاجه یا شایدم دوستتون نداره یا فوق العاده ادم جدیه و دوست نداره فعلا راجع به این موارد صحبت ...

یا اولیه یا سومی 

از دوست داشتنش مطمئنم 

اون دفعه بهش گفتم خیلی سرد مزاجی گفت آره من طبعم سرده ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن گرمی خیلی ام گرمی نامزدت معمولیه

وا گرم چیه؟بیچاره مکه ازش درخواست کرده الان تو ی دوره حساس باید طرفشو بشناسه و طبیعیه اگه سوالی داشته باشه و اون آقا الان رفتارش طبیعی نیست

یا اولیه یا سومی از دوست داشتنش مطمئنم اون دفعه بهش گفتم خیلی سرد مزاجی گفت آره من طبعم سرده ...

خب خیلی بده این موضوع ....من همسرم تو دوران نامزدی خیلی خوب بود الان سرد مزاج شده خیلیییی بده ...واقعا نمیدونمم چجوری راضیش کنم بره دکتر....باید درمان بشه نامزد شماهم

خب خیلی بده این موضوع ....من همسرم تو دوران نامزدی خیلی خوب بود الان سرد مزاج شده خیلیییی بده ...واق ...

درسته شما درست میگی 

چون از نظر احساسی درگیرش شدم یکم پذیرش این موضوع برام سخته

اره توقع زیادی داری ازش اخه توی هوای دونفره چیکار باید کرد 😑 نامزدت مراعاتتو می‌کنه

عزیزم منم نگفتم کاری کنه 

داشتیم از اب و هوا حرف میزدیم  

من فقط نظر خودمو گفتم ولی اون خیلی منطقی برخورد کرد

درسته شما درست میگی چون از نظر احساسی درگیرش شدم یکم پذیرش این موضوع برام سخته

ببین شما معمولی برخورد کردین اصلا هم رفتارتون بد نبوده یا به اصطلاح گرم برخورد نکردین....ایشون خیلی سردن...دوران آشنایی بدرد همین چیزا میخوره...حتمن راجع به این قضیه باهاشون صحبت کن و اگر تونستی درمان کنی کنارشون بمون وگرنه ....

تو دوران دوستی که نباید حرف جنسی بزنی خیلی زیاده روی میکنی

حرف جنسی نمیدونم منظور شما چیه 

ولی اخه مگه میشه هیچ حرف احساسی ایی رد و بدل نشه؟  

ی بغلی ی چیزی من منظورم از حرف جنسی این بودا

وا گرم چیه؟بیچاره مکه ازش درخواست کرده الان تو ی دوره حساس باید طرفشو بشناسه و طبیعیه اگه سوالی داشت ...

کاملا طبیعیه البته این نظر منه احتمالا اون اقا مراعات میکنن ولی اسی ی سر باهم برن مشاور اگه خیلی حساسه اگه اقاهم میدونه سرده ک چرا ادامه میدن

دختری با روح بنفش💜 ARMY 2025
من انتظار داشتم احساسی تر برخورد کنه لازم نبود عملی انجام بده یک جمله احساسی ایی چیزی انتظار بیحا بو ...

دیگه خیلی پر توقعی ادم منطقی جدی سرد و خشکه ولی احساساتش تو قلبشه خیلیم زیاد وچفقط لحن و چهره خشک و جدی داره ادم شماهم این مدلیه 

دختری با روح بنفش💜 ARMY 2025
2810