2777
2789

من دخترم نزدیک چهار ماهشه مادرم یک ماهه میره ارایشگاه کار میکنه از دوازده تا هفت که یکم حال و هواش عوض بشه با اینکه میدونه من ترم اخر دانشگاهمه و میکه نگران نباش تو دانشگاه برو من صبحا خونه ام در صورتیکه یه سری کلاسای من بعد از ظهره بعد الان ملل دیگه خونه بابام دوس ندارم برم چون مامانم کلا نیست 

خیلی احساس تنهایی دارم خواهرمم اصلا کمکم نمیکنه از طرفی میگم ب مامانم ربطی نداره بچه داری من از طرفی میگم خب من ترم اخر بودم حالا یکم کمکم میکرد چی میشد 

من مجبورم همه کارامو خودم کنم حتی وقت نمیکنم یه تحقیق انجام بدم ...کلا وقتی هم بچه رو پیشش میذارم اصلا ب حرفم توجه نمیکنه میگم ازوغشو بکیر یا این کارو کن بهش برمیخوره ک چرا ب من امر و نهی میکنی چون بچه من رفلاکسیه اگه ار وغشو نگیری بالا میاره بدجور... اصلا احساس میکنم کلا بدش میاد بچه من و نکه داره جالبه تو طاهر همش میگم خیلی نوه شیرینه و فلان .... و اینم بگم کلا من ادم مستقلیم همیشه همه کارهامو خودم کردم تنها باری ک ازش کنک خاستم همین بچه داری بوده ک اونم اینجوری الان مجبورم بچمو بسپرم ب شوهرم ک از کار میفتن .... شما جای من باشید بهش چیزی میگید؟یا فقط فاصله میگیربد؟

مامان یه دخمل گوگولی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانا بچه داریاشون رو کردن الان بهشون وقت بدید برای خودشون باشن 

یه پرستار مورد اعتماد که شوهرتو یهو نقاپه 😂 بگیر

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای گالریم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

دیگه ترم آخرته،می‌تونی چند جلسه هم غیبت داشته باشی،والا من دو تا بچه داشتم دانشگاهم می‌رفتم خدا شاهده حتی یک روزم مامانم نیومد نگهشون داره،گلگی هم نکردم چون این،مشکل من بود 

هومممم یکم سخته. به نظرم چیزی نگو چون کلا نمی پذیره و توجیه میکنه و حالت بدتر میشه

بعدش هم منطقی که نگاه کنی اون هم حق داره به زندگی و برنامه های خودش برسه ولی شما هم کاملا حق داری که ته دلت دلخور بشی. یا دلت بخواد کمکت کنه

با توجه به چیزی که میگی به حرفت گوش نمیکنه در مورد آروغ و اینا احتمالا کلا خیلی دلش نمیخواد یا حال و حوصله نداره

بعضی مامانا حتی ممکنه ته ذهنشون این باشه مگه به ما کسی کمک کرد؟ مگه ما تونستیم درس بخونیم؟ یا مثلا میخواستی بذاری درست تموم شه بعد بچه بیاری

خلاصه اینکه چیزی نگو. سعی کن بپذیری هر چند که کاملا قابل درکه که ناراحت باشی

فقط یه نظر دارم

پدر و مادر ما یک درصد هم در قبال بچه ما مسئولیت ندارن و حتی در قبال خودمون بعد از بزرگسالی و ازدواجمون

توقعاتمون رو کم کنیم نه خودمون اذیت میشیم نه دیگرانو اذیت میکنیم

بچه شماست حالا همسرتون از کار بیفته یه مدت چاره ندارین بچه آوردید این چیزارو هم به جون بخرید ترم آخری و ۲ماه بعد تمومه

مثل خواهرم باش سر صبح میاره میندازه می‌ره تا یک . هر چی هم مادرم میگه پیرم تو قلبم دستگاهه ، انگار ن ...

ببین مادرت اگه نمیتونه باید محکم تر وایسه. میگه نمیتونم ولی انجام میده. خودش برای حرف خودش ارزش قایل نیست. از بقیه چه انتظاری میره

یه وقتایی باید خودمون محکم باشیم. از بقیه نمیشه انتظار داشت رعایت کنن چون متاسفانه نمیکنن

هومممم یکم سخته. به نظرم چیزی نگو چون کلا نمی پذیره و توجیه میکنه و حالت بدتر میشهبعدش هم منطقی که ن ...

بعضی مامانا هم اعتقادی به آروغ گرفتن ندارن

مامانم میگه زمان ما که اینکارا را نمیکردیم بچه شیر میدادیم میخوابوندیم😁

2810