2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 22 پست
گفت اصلا تکرارشون نکن بعدام یچیزایی بود اصلا دقیق یادم نمیاد

چون اون گفته انقد میترسی ک تکرار نمیکنی؟!عجیبی واقعا

این مرد هم برا تو شوهر نمیشه چرا انقد چسبیدی بهش رهاش کم بره دیگه میخواد خودت بری درخواست بدی ک مهریه نده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه این چیزا طلسمه ک هر ان ممکنه دوباره برگرده و همونجوری بشه

اتفاقا بهش گفتم ممکنه باز بزنن؟ گفت اره. ولی خداروشکر فعلا ب ارامش رسیدیم برای بقیش هم توکلمون به خداس

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
پس بیفت دنبال کارات چرا انقد وابسته ای ب این پسر؟مطمعن باش زندگی با این برا تو خیلی سخت میشه

چند ماه دیگه میشه ۹ ماه ک عقدیم

اخه اگ بهش میگفتی قبله اینوری میگفت اره اینوری

ولی خب گفتن این اصلا از اول مادرش (یعنی کلا از سالهای خیلی قبل قبل از آشنایی با من)هی براش دعادرست کردن ک ب خودش و دخترش نزدیکش کنه و وابستگی شدیدی پیدا کنه

خوب بودیم با هم همش مادر و خواهرش ب توصیه های دومادشون وسط ما جدایی مینداختن و جنگ درست میکردن بینمون

مادرش میگه این مرد زندگی منه

اگ خوانوادشو نبینه خوبه ولی......حیف

گناه نداره مراجعه ب دعانویس؟؟

مگه میخوای کسیو بدبخت کنی ک گناه باشه؟ میخوای گره ‌کارتو باز کنی

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم