2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ترکیدم خودم از خنده😂😂😂😂شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3805 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم نمیدونم خیلی برام عجیبه هزار بارم نگاه کردم که پاهام کجاس آخه

اینجا میفرسی همونو ببینمش کامل

نزاشتی پشت اون یکی پات

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

2805
اتفاقا گفتم یه اکسی دارم هنوز فراموشش نکردم عاشق اونم کفت من یه کاری میکنم فراموش کنی فقط با من بلش

چه بیشعوره 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

وقتی رفتی سرقرار باهاش لنگ لنگ راه برو

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
🤣🤣 طفلک ولی نه گناه داره

باحال هست

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
🤣🤣 طفلک ولی نه گناه داره

حالا شب خوابش پریده که با یک پا من چجو حرکتی براش میتونم بزنم😂😂😂اگه پیچ و مهره هاش رو باز کنه برام شب کی آب بیاره چجوری بریم حموم😂😂😂😂

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

حالا شب خوابش پریده که با یک پا من چجو حرکتی براش میتونم بزنم😂😂😂اگه پیچ و مهره هاش رو باز کنه برا ...

🤣🤣طفلک الان کلی برنامه داره میچینه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

2810