بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا یه زنیکه هس بکارتشو با دوست پسرش از دست داده بود خودشو انداخت به خواهرزاده ی من ۸سالم بزرگتره طفلی پسرخواهرم از بعد عقد مثل چی پشیمونه انگار چیز خورش کرده بودن اصلا گوش نمیداد هرچی میگفتیم اون زنیکه بازم میره پیش اون مرتیکه برای کار دست بردارم نیس کثافت ...اخه بگو چیزتو انداختی سر این طفلی لااقل گمشو تو که میخوای با اون عشقت باشی ....نه از دست پسرمون دست برمیداره نه از کاراش اون عشق اولشم دوتا بچه داره متاهله هم زندگی پسر خواهرمو اتیش زده زنیکه هم زندگی اون خانم بیچاره رو
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اونکه به خاطر گذشته ات نیست ولی معمولا تو ازدواج های با دوستی خانواده ها مخالفت میکنن منم با شوهرم دوست بودم هردو خانواده زیاد میلی به ازدواج مون نداشتن
الان پیج یه بلا گرو دارم خانمه از همسرش جدا شده یه پسر ۷ساله داره با یه پسر که تک فرزنده ازدواج کرده ۲سال پیش امسال هم بچه دار شدن خیلی هم خوشبخت هستن خانواده پسره هم از اول اوکی بودن