2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه مشکلی داره؟این حرفا چیه؟غیر عادی چرا جلوه میدین؟دختر پسر فرق نداره توی هر سنی مطلقه یا مجرد با مج ...

خیلی فرق داره خیلی

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

حالا یه زنیکه هس بکارتشو با دوست پسرش از دست داده بود خودشو انداخت به خواهرزاده ی من ۸سالم بزرگتره طفلی پسرخواهرم از بعد عقد مثل چی پشیمونه انگار چیز خورش کرده بودن اصلا گوش نمیداد هرچی میگفتیم اون زنیکه بازم میره پیش اون مرتیکه برای کار دست بردارم نیس کثافت ...اخه بگو چیزتو انداختی سر این طفلی لااقل گمشو تو که میخوای با اون عشقت باشی ....نه از دست پسرمون دست برمیداره نه از کاراش اون عشق اولشم دوتا بچه داره متاهله هم زندگی پسر خواهرمو اتیش زده زنیکه هم زندگی اون خانم بیچاره رو

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

تو رو خدا تایپکمم که عنوانش هست " اولین قراره دو نفرمون🥲🥹�" رو گزارش بزنید،تاپیکم جزو اولین تامیکام هست،باید بیاید پاینن.

۱۰ نفر گزارش بزنه حذف میشه.تو رو خدا کمک کن بم،شناسایی شدم😭😭😭

میترسم خانواده دوسپسرم اجازه ندن باهم باشیم

اونکه به خاطر گذشته‌ ات نیست ولی معمولا تو ازدواج های با دوستی خانواده ها مخالفت میکنن منم با شوهرم دوست بودم هردو خانواده زیاد میلی به ازدواج مون نداشتن 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

اینجا گاهی اوقات خیلی یه طرفه نظر میدن و از اون ور بوم میوفتن.

شما اگه سؤال رو اینطوری مطرح میکردی که «آیا حاضرید برادر مجردتون با دختر مطلقه ازدواج کنه؟» شاید لحن جوابها خیلی متفاوت بود.

اینجا انگار بیشتر میخوان دلگرمی بدن. واقعیت اینطور نیست.

میترسم خانواده دوسپسرم اجازه ندن باهم باشیم

الان پیج یه بلا گرو دارم خانمه از همسرش جدا شده یه پسر ۷ساله داره با یه پسر که تک فرزنده ازدواج کرده ۲سال پیش امسال هم بچه دار شدن خیلی هم خوشبخت هستن خانواده پسره هم از اول اوکی بودن