2777
2789
عنوان

من دیگه بریدم اعتقاد بی اعتقاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 167 پست
دیگه جز ترک گناه و أنواع نماز دعا و ذکر هدیه بهشون چه گهی بخورم که راضی بشن؟ بخدا خستم دیگه اه فقط گ ...

چرا حتما بیان به خوابت بگن تا باور کنی عزیزم؟

همین که به این سمت کشیده شدی، همین که انقدر دوستشون داری یعنی دوستت دارن و بهت توجه دارن.

باید طرز تفکر و نگاهت رو کمی تغییر بدی، وقتی در این مسیر جلوتر بری چیز های بیشتری رو متوجه میشی و خودت به این درک میرسی که عاشقت هستن.

اول از خودت بپرس ببین واقعا باور کردی که فرزندشون هستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیومد بخوابم! هرچی صداش کردم نیومد! مسخره شاید باشه از نظر خیلی ها!ولی قبلا خواستم و اومدن مدتیه هرک ...

خب بگو در چه موردی کمکت نکرد 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

من از وقتی ک تو عزه جنگ شد کشته شدن ادمارو به اون وصع دیدم دیگه ماستامو کیسه کردم خدا به اونا رحم‌نم ...

خدا رحم نمیکنه؟این بنده های خدا هستن رحم نکردن قوم یهود صهیونیسته که رحم نمیکنه

عزیزدلم باتمام وجودم درکت میکنم منم یه روزی بدترین ازاینارو گفتم.

میتونم حدس بزنم دلیلش حاجتیه که به دل داری و به هردری میزنی نمیشه.

بهت ثابت میشه که مصلحتت نیست،فقط صبر صبر صبر

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..
میدونی بدترین عذابی که از مرگم بدتره وخدا نصیبت کرده چیه؟یه روز یه مرد کافری اومد پیش موسی وبهش گفت ...

مرگ بهتر از زندگی ذلت بار 

زندگی که پر از خاری و خفته همه شماتت کنن بگه این همه نماز روزه چیکار میخواد برات کنه؟ اگر میخواست نگات کنه کرده بود تا الان

نیومد بخوابم! هرچی صداش کردم نیومد! مسخره شاید باشه از نظر خیلی ها!ولی قبلا خواستم و اومدن مدتیه هرک ...

متوجه نمیشم اگر به اون خواب ایمان داشتی دیگ دچار لغزش نمیشدی ک صدامو نمیشنون و این حرفا 

یه چیزی هست اسی اون خوابتو باور نداری ؟ بهش شک داری میخوای مطمئن بشی ؟

ایاین وسوسه های شیطانه، همیشه به خودت بگو منو دوست دارن، باهاشون حرف بزن و ایمان داشته باش که صدات رو میشنون.

مطمئن باش اگه نمیخواستن تو هرگز نمیدونستی باهاشون ارتباط برقرار کنی ولی تو رو صدا کردن.

مرگ بهتر از زندگی ذلت بار زندگی که پر از خاری و خفته همه شماتت کنن بگه این همه نماز روزه چیکار میخوا ...

متاسفانه نمازی نخوندی روزه ای نگرفتی که درک کنی چقدر خوبه 

تا کاری روا نجام ندی نمیفهمی

اگرم انجام دادی درست و حسابی نبوده برا رفع تکلیف کردی 

براهمین نمازت تاثیری روت نزاشته وارزشش رو نفهمیدی

وقتی حاجتی نمیخوام وقتی هرچی شد گفتم شکرت و تنها خواستم توجهش بود این کجاش کناره پرستیه اخه؟

توجه یعنی چی؟

یعنی باید هر روز بیادبگه من بهت توجه میکنم!؟

بیخیال 

حرفت خیلی مسخره اس 

همین که هیچ حاجت خاصی نداری یعنی خدا اونقدر بهت لطف کرده که زندگیت هیچ کم و کاستی نداره

واقعا بچه ای! الان چجوری باید خدا و امام علی بهت ثابت میکردن؟! 

عزیزم خیلی از کارامون نتیجه انتخاب واراده خودمونه ونباید هر اشتباهی میکنی رو به خدا نسبت بدیم مثل ای ...

والا منم بهش گفتم من گند زدم تو خدایی کن درستش کن من همه مشکلات زندگیم رو از چشم خودم میبینم بحث من اینا نیست

من میگم چرا بهم توجه نمی‌کنن؟؟ چقدر کار داره صدم ثانیه برای دلگرمی ادمی که خودش رو بنده تو میبنه نشونه بفرستی؟ یه ثانیه بری به خواب کسی که خودش رو شیعه تو میدونه فق بهش بگی حواسم بهت هست؟

من فقط توجهش رو خواستم

توجهش یا اینکه توخواب مثل موسی برتو نازل بشه بگه عزیزم من پشتتم ومحاعظتم پس ازین به بعد بهت. وحی نازل مینک خیالت جمع بشه😅