2777
2789

میخوام مثل گذشته بنویسه کاربری در دسترس نیست 

هنوزم از امکان وجود داره ؟ نی نی یار ها اصلا جواب نمیدن 😐

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

هیچ‌جوره نمیشه دیگه 

مگر اینکه روزای زوج دونه دونه تاپیکا رو حذف کنی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه عزیزم

چرا اخه ؟ قانون جدید سایته ؟ 

تاپیک های خصوصی هم که پاک نمیکنند من کلی پیام دادم و تاپیکم پاک نشد 😐

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

هیچ‌جوره نمیشه دیگه مگر اینکه روزای زوج دونه دونه تاپیکا رو حذف کنی

چه بد 😑

نمیشه اگه میشد که نمیگفتیم تاپیک منو گزارش بزنین

گزارش بزنیم اون تاپیک میترکه ؟ اخه یه بار گفتم تاپیکو گذارش کنید خودم محدود شدم !! 

چرا اخه ؟ قانون جدید سایته ؟ تاپیک های خصوصی هم که پاک نمیکنند من کلی پیام دادم و تاپیکم پاک نشد 😐

اگه تو روز و ساعتی ک تعیین کردن لینک بدی پاک میکنن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اگه تو روز و ساعتی ک تعیین کردن لینک بدی پاک میکنن

متاسفانه همونم بستن من چند روز منتظر موندم دیدم باز نشد کاربر ها گفتن دیگه باز نمیشه باید خصوصی لینک بفرستید 

چه ساعتی

اون تاپیک دیگه باز نمیشه باید خصوصی لینک بفرستید که اونم شانس بیاری بیینن و پاک کنند 

متاسفانه همونم بستن من چند روز منتظر موندم دیدم باز نشد کاربر ها گفتن دیگه باز نمیشه باید خصوصی لینک ...

بزن رو این ایدی بعد گزینه پیام دادن 

@niniyar_1     تا ۱۲وقت داری