2777
2789
عنوان

تجربتون از بارداری بعد سقط

61 بازدید | 7 پست

سلام مامانا، من یک شنبه برای سونو قلب هفته ۹بارداری میخوام برم خیلیییییی نگرانم، ی سقط داشتم چند ماه پیش الان باردارم بازم، اینکه همش فکر میکنم ایندفعه هم قلبش نمیزنه طبیعیه!؟ اینکه اون روز و تصور می‌کنم دکتر بهم بگه قلبش نمیزنه چه حالی بهم دست میده😔

کسی شرایط منو داشته ؟

نفوذ بد نزن عزیزم ایشالله این دفعه نی نی سالمه 😍

کلا من آدم مثبت اندیشی ام ولی واقعا این حسی که امروز اومده سراغم حالمو داره بد میکنه،ترس بدی افتاده ب جونم چون علائمی هم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکساین ماه قلبشم عین ساعت کار میکنه و پر از انرژیه این بچه استرسبرا خیلیا پیش اومده زن داداش من بچ ...

بچه اولش سقط شد و بعدش باردار شد و سالم؟ 

سونو دوم مثل من نگران بود؟؟؟

بچه اولش سقط شد و بعدش باردار شد و سالم؟ سونو دوم مثل من نگران بود؟؟؟

آره دقیقا همینجوری نگران بود بچه اولش سقط شد حالش بد بود حتما فوبیک اسید و ویتامین دی رو بخور اصلا ببخیال نشو خیلی مهمن عزبز 

آره دقیقا همینجوری نگران بود بچه اولش سقط شد حالش بد بود حتما فوبیک اسید و ویتامین دی رو بخور اصلا ب ...

خیلی ممنونم بیشتر از شش ماه دارم هر روز میخورم انشالله به دعای شما منم صداشو بشنوم