2777
2789

چتروز پیش پسرمو بردم دکتربخاطر تب وعفونت چشماش .امروزم پوشکشو ک داشتم عوض میکردم ترشح سفید رنگ داشت .خیلی ترسیدم کسی تجربه داره کمکم کنه .النم اموکسی واستامینفن دکترتجویزکرده میدم بهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترشحات سفید رنگ از آلت تناسلی نوزاد یکساله

ترشحات سفید رنگ از آلت تناسلی نوزاد یکساله می‌تواند ناشی از چندین عامل باشد. در اینجا به برخی از دلایل ممکن اشاره می‌کنم:

1. ترشحات طبیعی: نوزادان ممکن است ترشحات طبیعی داشته باشند که به دلیل فعالیت غدد چربی در ناحیه تناسلی است. این ترشحات معمولاً بی‌خطر هستند و نیاز به درمان خاصی ندارند.
  2. عفونت: عفونت‌های قارچی یا باکتریایی می‌توانند باعث ترشحات غیرطبیعی شوند. اگر ترشحات با علائمی مانند قرمزی، التهاب، یا بوی نامطبوع همراه باشد، ممکن است نشانه‌ای از عفونت باشد.
  3. خارش یا سوزش: اگر نوزاد به طور مداوم ناحیه تناسلی را بخارانده یا به آن دست بزند، این می‌تواند نشانه‌ای از ناراحتی یا عفونت باشد.
  4. پیش‌آمدن پوست: در برخی موارد، پیش‌آمدن پوست (مثل ختنه) می‌تواند باعث ترشحات شود.

اگر نگران ترشحات هستید یا اگر نوزاد علائم دیگری مانند تب، بی‌قراری یا تغییرات در رفتار نشان می‌دهد، بهتر است به پزشک متخصص مراجعه کنید. پزشک می‌تواند با بررسی دقیق‌تر و انجام آزمایشات لازم، علت را مشخص کرده و درمان مناسب را تجویز کند.