2777
2789

توسایت دیدم داشتن تاموقع زایمان خوب میشه اگرم نشدبعدتولدتا۶ماهگی رفع میشه نگران نباش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ماه پیش رفتم انومالی کیست داشت تو سرش.به جای استرس و نگرانی برو درموردش یکم مطالعه کن.این کیست ه ...

عزیزم خیلی در موردش خوندم مشکل من اینه که توسونوی اولی که دادم گفتن بطن های مغز سایزش بزرگ وباید ام آر ای بدی ‌که بتونی نامه سقط رو زودتر بگیری ولی دکترم گفت یه سونوی دیگه بدم که در سونوی دوم تشخیص کیست دادن الان نگرانم که به کدوم سونو اطمینان کنم 

عزیزم خیلی در موردش خوندم مشکل من اینه که توسونوی اولی که دادم گفتن بطن های مغز سایزش بزرگ وباید ام ...

عزیزم سقط قانونی ک تا ۱۸هفتست 

کیست از بین میره 

کدوم سنو کاربلد و مطمئنه به همون اعتماد کن 

هفته های بالا از بین میره 

عزیزم سقط قانونی ک تا ۱۸هفتست کیست از بین میره کدوم سنو کاربلد و مطمئنه به همون اعتماد کن هفته های ب ...

بله تا ۱۸هفته و۶روز قانونی سونوی اول گفت مشکل حاد داره من ۱۸ هفته و۲روزه بودم گفت تا زمان داری برونامه سقط بگیر من فرداش رفتم پیش دکترحنطوش زاده که پریناتال هستن سونوکردن گفتن نه کیسته تا چهارهفته صبر کن مجدد بیا سونو انشاالله میره 

حالا نگرانم دوتا تشخیص متفاوت دادن ولی سونو‌اول رادیولوژیست بود سونو دوم پریناتالوژیست که میگن پریناتالا دقیق ترن توکل برخدا 😭🙏🏻🙏🏻

بله تا ۱۸هفته و۶روز قانونی سونوی اول گفت مشکل حاد داره من ۱۸ هفته و۲روزه بودم گفت تا زمان داری برونا ...

پریناتولوژی کارشون خوبه متخصص طب جنین هستن انشالا درست میشه نگران نباش 

پریناتولوژی کارشون خوبه متخصص طب جنین هستن انشالا درست میشه نگران نباش

درسته عزیزم همه میگن پریناتال دقیق تره انشاالله که همینطور ممنون از دلداریت 😘