2777
2789

یعنی چی دقیقا باید چیکار کنیم 

باهاشون حرف بزنیم؟

بعد براشون چیکار کنیم 

نذر کنیم صلوات بفرستید 

توروخدا بگید😔😔😔

هرکاری هرکاری میتونی انجام بدی

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیازبه حرکتی نیست باهاشون حرف بزن وکمک بخواه اگه دوس داری بعداجابت شدنش میتونی یه خیراتی بدی حالامیتونه صلوات باشه یا پول یاکمک به یکی که دستش تنگه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

عزیزم به هر امامی که میخوای توسل کنی وضو بگیر و‌دو‌رکعت نماز بخون خودتو در مقابلش و‌در حضورش احساس کن و‌باهاش حرف بزن 

استرس ها و‌نگرانی ها و مشکلتو بهش بگو و خودت رو کنار بکش 

فقط دعا کن و نذرتو ادا کن 

خودشون جوابتو میدن 

واقعااا بهشون بسپار و خودت رها کن و بدون هر چی به صلاحته برات پیش میاد

ازته دل توسل کن دوست داشتی نذرکن مثلااگربه امام حسن ع توسل کردید.روزشهادتش شله زرددرست کن ..یاحضرت رقیه ص.نذرسفره نون سبزی وحلواکن...وضوبگیردورکعت نمازبخون سرسجاده بادلی شکسته ازشون درخواست کن ..انشاءالله حاجت رواشی ماروهم ازدعای خیرت بی نصیب نکن