2777
2789
گلم اگه واسه دل خودت و آرامش خودت میخونی بحثش جداست. یعنی چیزی که تو ناخوداگاهمون از طفولیت نهادینه ...

درسته آرامش میگیرم ولی از روی عادت نیست من بعد سالها خودم تصمیم گرفتم بخونم حس و حال خوبی بهم میده احساس میکنم به خدا نزدیک تر میشم ولی نمیدونم چرا باید لاک مانع بشه مگه چیز کثیفیه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که شما نظر خودت رو در برابر حرف خوده خدا که نص صریح قرآنه اعمال میکنی یه ذره عجیبه

از نظر من اشکالی نداره چون دنبال منبع موثقی بودم که نهی کنه نبود

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
درسته آرامش میگیرم ولی از روی عادت نیست من بعد سالها خودم تصمیم گرفتم بخونم حس و حال خوبی بهم میده ا ...

گلم من آدم مقیدی نیستم و به این موارد اعتقادی ندارم. اگه واسه ارامش خودته که چه خوب با این کار آرامش به قلب و روانت میاد. 

نه نگفتم از روی عادت چون ما در کشور و خانوانواده مسلمان دنیا اومدیم و رشد کردیم تو ناخوداگاهمون هست که نماز و یه سری ادعیه باعث میشه به خدا نزدیک بشیم و وارد حالت معنوی بشیم. اگر شرایط و مکان  تولدمون فرق میکرد کجا میدونستیم که اصلا نمازی و مثلا دعای توسل و زیارت عاشورایی هست که باهاشون ارامش هم بگیریم. به این خاطر گفتم کار، کار ناخوداگاهمونه . توش نهادینه شده

ولی اگه مثلا این کارو واسه مسلمانی و بهشتی شدن و وظیفه مسلمانیت انجام میدی باید کامل بر اصول اسلام باشه. 

منظورم این بود گلم . در کل که موفق باشی و آرامش سهم قلب مهربون و زندگیت باشه همیشه 

گلم من آدم مقیدی نیستم و به این موارد اعتقادی ندارم. اگه واسه ارامش خودته که چه خوب با این کار آرامش ...

مرسی از حرفای قشنگت و وقتی که برام گذاشتی عزیزدلم ممنون💙