کاپ کیک موز
تخم مرغ یک عدد
شکر سه چهارم پیمانه
وانیل و نمک یک پنس
آرد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
موز بزرگ یک عدد
روغن مایع نصف پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
تخم مرغ و وانیل و شیر و شکر و روغن و پوره ی موز را مخلوط کرده و دو دقیقه با دور متوسط همزن میزنیم
آرد و بکینگ پودر و نمک را دوبار الک کرده و طی چند مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک فولد میکنیم
داخل قالب کپسول گذاشته و تا نصف کپسول از مایه ی کیک پر میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت حدودا ۲۰ دقیقه قرار میدهیم
بعد از این تایم چک میکنیم اگر به خلال نچسبید آماده است
یک دقیقه ی آخر المنت بالا رو روشن کنید تا روی کیک طلایی شود
✅همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.
✅موز را با چنگال قبل از استفاده پوره کنید.
✅مثل همیشه دما و زمان پخت کیک بسته به نوع و قلقِ فر شما متفاوت است طبق تجربه ی خودتون میتونید تنظیم کنید.
نوش جان💖