2777
2789

تا بعد مرگ من بتونن زندگی کنن بابامم تو زندان بره چون واقعا ازیتم میکنه خیلی بزور میخواد منو ببره دادگاه علیه مادرم شکایت کنم کتکم زد میگه بیاید بیای چاقو گذاشت تو گردنم 

منو بزور برد در خونه خالم اینا میگه باید خالت کتک بزنی بی دلیل با چاقو باید بکشتش  بگید من چیکار کنم لطفا بگید بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
۴ سال بیشتر نمیره زندان به مامانت التماس کن طلاق بگیره سه چهارتایی برید سرکار یک خونه ای چیزی اجاره ...

مامانم داره طلاق میگیره خب میگه شما باید از دروغ بگین مادرتون فلانه تا طلاقش صادر نشه با چاقو خاس بکشتم

چجوری شکایت کنم ۱۸ سالمه برم کجا شکایت کنم؟

ب اداره پلیس برو بگو پدرم همچین کارایی با من میکنه و همین چیزهایی مبحوتد انجام بدم واسش و ما دیگه طاقت نداریم خودشون راهنمایی میگنن

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

یا زنگ بزن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی بصورت شبانه روزی پاسخگو هستند

الکی الکی خودتو نکش باباتو زندانی نمیکنن، حتی اگر اونم تورا بکشه ولی دم حساب میشه آزاد میشه.

حتما زنگ بزن اورژانس اجتماعی بیان ازونجا ببرنت جای امن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
مامانم داره طلاق میگیره خب میگه شما باید از دروغ بگین مادرتون فلانه تا طلاقش صادر نشه با چاقو خاس بک ...

برو پیش مامانت اصلا لزومی نداره پیشش بمونی برو شکایت کن بالا ۱۸ هم هستی دیگه بگو امنیت جانی نداری  

2810