2777
2789
عنوان

بچم پنج ماهم تبش پایین نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 48 پست
حلقه پیاز بزار کف پاهاش ماساژ بده بعد جوراب بپوشونه

نه پیازخوب نیست 

یکی میگفت مابچمون تب داشت اب پیازوگرفتیم زدیم به پاهای بچه بعدپاهاش خیلی متورم شد 

نگوایناقبلانااومدن ناخن بچه روبگیرن پوستش زخم شده ازهمون جامیکروب واردشده وعفونت کرده 

دکترگفته بوده پیازخییلی سریع میکروب روجذب میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیاف بذار، شربت بده دو تا رو همزمان بده و یه قاشق سرکه، یه قاشق نمک رو با دو لیوان آب ولرم مخلوط کن ...

اگه شربت پروفن دادی دیگه شیاف نذا ی یکیشو انجام با پاشویه نمک آب ولرم همینطور که تب بالا خطرناکه یهو تنب بیاد پایین هم خطرناکه تب کم کم باید بیاد پایین بعد هم ببر دکتر چون امکان عفونت وجود داره نگرانت نمیکنم این تب اینطوری شاید عفونت ادراری داره حتما ببر دکتر تا خیالت هم راحت بشه 

اسی خودتم حالت خوش نیستا برای بچه ۵ ماهه از اینجا مشاوره می گیری بردار بچه دوباره ببر دکتر یه آزمایشی ازش بگیر 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
چرا دکتر نمیبریش؟ تب یعنی عفونت تو بدنش هست مهم فقط پایین آوردن تب نیس،که دلیل تب کردنش مهمه

برای آزیترو نوشته هر ۲۴ ساعت بهش میدم ولی همش میترسم نکنه عفونت بزنه بالا خوب نشه 😭😭

اسی خودتم حالت خوش نیستا برای بچه ۵ ماهه از اینجا مشاوره می گیری بردار بچه دوباره ببر دکتر یه آزمایش ...

۴ تا متخصص اطفال بردم الان هم استرس داشتم بهش دارو دادم منتظرم خوب شه میخواستم ببینم مامانا هم چنین تجربه ای داشتن ؟؟ بچم خوب میشه 😭 لازم باشه بازم ظهر میبرم 

2810