2777
2789

خانواده ی همسرم خیلییی درمورد عروس ها و مهمانداریشون نظر میدن در جمع های خانوادگیشون.

یجورایی بین تمام عروس ها رقابتِ «من از همه بهترم» راه افتاده🤭البته این قضیه اهمیت آنچنانی برای خودِ من نداره حقیقتاً🤷🏻‍♀️

بیشتر اصول مهمانداری برام مهمه که ممنون میشم تجربتون رو باهام به اشتراک بذارید😘💗

امشب دوتا از پسردایی های همسرم با خانم و بچه هاشون برای اولین بار برای شام میان خونمون.

میخوایم برای شام ببریمشون پارک(هوا خیلی خنک و دلپذیرتر شده)

اول که میان خونمون، بهشون چای و تنقلات و تخمه تعارف میکنم 

بعد هم میریم پارک، شام که خوردیم میوه هارو هم تعارف میکنم همونجا

تصمیم دارم بعنوان شام هم برنج و مرغ کبابی درست کنم

در کنارش سالاد ماکارونی و سوپ شیر هم آماده میکنم

با مخلفاتی مثل ترشی و سالاد و نوشابه و...

نظر خودم اینه👆🏻

خوبه بنظرتووون؟😲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه مهمون رو میبرن پارک؟؟؟؟

اگه دلشون پارک و پیک نیک بخاد خودشون میرن چرا شما ببریشون؟؟؟

مهمون رسمی که اونم غریبه س و با لباس رسمی و شیک میاد خونه ت رو باید تو خونه ازش پذیرایی کنی نه پارک

مگه مهمون رو میبرن پارک؟؟؟؟اگه دلشون پارک و پیک نیک بخاد خودشون میرن چرا شما ببریشون؟؟؟مهمون رسمی که ...

دقیقا . توی پارک باید هی کمک هم بگیری ازشون آخرم یه چیزو جا گذاشتی زشت میشه . شوهر ها هم که توی پارک جوگیر میشن میرن گشت و گذار کمک نمیدن. از خانم های مهمان هم نمیشه زیاد کمک گرفت . همون خونه بهتره .