2777
2789
عنوان

خانوما چند وقت یبار میرید مدرسه جویای درس بچه هاتون میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 27 پست

جلسه میذارن معمولا . خودم هم نماینده هستم و مامان فعالیم واسه همین از امورات مدرسه باخبرم میدونم کی باید حس هشدار کنم برم سراغ معلم . معمولا همین نمرات ماهانه و اینا که میاد نشون میده وضعیت چه جوریه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش معلم میری مستقیم؟

مدیر مدرسه همون معلمشونه،هر سری میرم زنگای اخر میرم که درسش تموم شده و ازش میپرسم ،و دخترمم با خودم میارمش خونه،اره شمام برو پیش معلم ،مدیر که خبر نداره از درسش،یه ربع اخر زنگ.برو

من بچه ندارم اما اگر داشتم ۴۵ روزی یکبار اگر جلسه نمیگرفتن

چرا ۴۵؟

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

ماهانه خودشون جلسه میذارن میریم ولی گاها زودتر برسم میرم بعد اتمام کلاس و میپرسم از معلم 

چون هم خودم دانشجو هستم هم کار میکنم هم کارای دیگه خیلی وقت نمیکنم برم بیشتر همسرم می‌ره 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞

من با اینکه پسرم ارزوشه برم مدرسه اش همش میگه مامانای دیگه هر روز میان بچه هاشونو میزارن تو کلاس ولی تو چرا یه روزم نمیای؟ ولی چون بچه کوچیک دارم اصصلا نتونستم برم تا حالا

😂 مگه میشه

نه بابا کی هر هفته میره در کلاس

خود معلم شاکی میشه

من خودم معلمم، زیادش ماهی یکباره اگه مامانا بیان اکثرا همون جلسات که میان میپرسن ، یا تلفنی یا تو شاد یه سوال میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40