2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

124 بازدید | 17 پست

سلام خانوما کیا اینحا بارداری پوچ داشتن؟جنین تشکیل نشد؟علایمتون چی بود؟ من 1 آبان بتا مثبت شد تمامی علایم هم دارم تهوع صبحگاهی  ،ترشح، حساس شدن سینه ها 21 آبان برای سونو ی قلب رفتم سن بارداری زده 5 هفته و 2 روز فقط گفتن کیسه زرده هست و ساک بارداری قطر ساک هم 12 mmبود  طبق پریود باید 10 هفته میبودم تنبلی شدید داشتم با دارو میشدم فقط اون ماهی ک باردار شدم پریود نداشتم!!! بنظرتون بارداریم پوچ هست ؟؟حالا برای 3 آذر نوبت سونو دارم باز نگرانم.😔

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بجای ایم فکرای پوچ خودتو تقویت کن قلش تشکیل پیدا کنه چیزای مقوی بخور گوشت بوقلمون اجیل خرما مربای انجیر هفته ۵ فقط ساک دیده میشه منم رفتم همینو گفتم دوهفته دیگه رفتم قلبشو نشون داد بعد توکلت فقط به خدا باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بجای ایم فکرای پوچ خودتو تقویت کن قلش تشکیل پیدا کنه چیزای مقوی بخور گوشت بوقلمون اجیل خرما مربای ان ...

برای من یکم عجیبه 7 شهریور پریود شدم تا 1 آبان فهمیدم باردارم مهر اصلا پریود نشدم بارداریم مهر اتفاق افتاد چجوری بدون پریود لقاح گرفت

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
ده هفته زیاده قطعا جنین و قلبش باید دیده میشدولی باز توکل به خدا انشالله که برات خیر باشهمن دوتا سقط ...

مرسی ایشالا بشه علایم ک دارم تهوع و سینه هام حساس بزرگ شدن لکه بینی ندارم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بارداری پوچ ربطی به علائم نداره 

چون علائم به خطر جفته نه جنین

بعد هم تنبلی تخمدان خودش باعث میشه که از روی پریود نتونی هفته بارداریتو تشخیص بدی 

اونایی که از روی پریود هفته مشخص میکنن پریودهاشون منظمه 

توکل به خدا کن و دو هفته دیگه برو سونو 

انشاءالله تشکیل شده باشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بارداری پوچ ربطی به علائم نداره چون علائم به خطر جفته نه جنینبعد هم تنبلی تخمدان خودش باعث میشه که ا ...

مرسی ایشالله فعلا بیخیال میشم ببینم چی پیش میاد

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

اسی به نظرمن شما آخر سیکل شهریورت باردار شدی،ینی قبل شروع سیکل مهرماه،منتها لقاح دیرتر بوده،نگران نباش،عجله نکن،فعلا هوادار ویاری که داری باش تا حداقل هفته ۷ برو واس قلب،انشالا صحیح و سالم بیاد بغلت

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
مرسی ایشالله فعلا بیخیال میشم ببینم چی پیش میاد

انشاءالله که تشکیل بشه 

اسی منم یه بارداری پوچ داشتم

خود به خود سقط شد

بعدش بلافاصله دوباره باردار شدم و الان دارم بچمو شیر میدم 

اگر چنین چیزی خدایی نکرده برات پیش اومد ناراحت نباش 

چون حتما بچه ضعیف و مشکل داری میشد که تشکیل نشده 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اسی به نظرمن شما آخر سیکل شهریورت باردار شدی،ینی قبل شروع سیکل مهرماه،منتها لقاح دیرتر بوده،نگران نب ...

قربونت دیگه نمیدونم چجوری شد این ده روزم صبر میکنم ببینم چی میشه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
مرسی ایشالا بشه علایم ک دارم تهوع و سینه هام حساس بزرگ شدن لکه بینی ندارم

انشالله❤️

احتمال داره که لقاحت دیرتر چیزی که پریودیت هست اتفاق افتاده باشه الان خوندم پیام بالات رو که نوشتی مهر پریود نشدی! 

هفته‌ی دیگه یعنی تو شش هفته دیگه همه چی مشخص میشه حتی ضربان قلبش( صداش نه اصلا فقط ضربان ریز قلب) خپش خبر باشی سونوی بعدیت انشالله❤️

واس خودم پیش اومده که آخر سیکلم رفتم یه دکتر جدید ،با اینکه به دکتر گفتم نزدیک پریودیمه بازم سنو شدم،گف یه فولی عالی داری،حتی الان میشه باردار بشی

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
انشالله❤️احتمال داره که لقاحت دیرتر چیزی که پریودیت هست اتفاق افتاده باشه الان خوندم پیام بالات رو ک ...

قربونت 7 هفته کامل سونو دارم هرچی خیره 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

عزیزم من بارداری پوچ داشتم علائم بارداری هم داشتم منتها من لکه بینی داشته و یهو تهوع و درد سینه اینا رو از دست دادم و بعد هم فقط ساک بود

شما ک کیسه زرده دیده شده و لکه بینی نداری خداروشکر بارداریت پوچ نیست دو هفته دیگه بری جنینو میبینی ان شاءالله

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂