2777
2789

سلام

این کارمندای دولتی اداره مخابرات چرا انقدر دوست دارن تا کار مردم راه نیوفته؟

ماجرا از این قراره که حدود ۲ ماه پیش خونمون از طریق ساین iranfttx.ir جزو پوشش اینترنت فیبر نوری قرار گرفت

من دوهفته پیش رفتم مخابرات گفتم اینجوریه و اینترنت فیبر نوری میخوام....گفتش چون ویلاییه خونتون تحت پوشش نیستی و باید ازرهمسایه ها استشهادیه بیاری تا واستون نصبش کنیم و کاری برام نکرد

از طرفی با همسایه هامون هیچ برخوردی نداشتم و اصلا نمیدونن فیبر نوری چیه و به همون adsl و نت سیم کارت اکتفا میکنن....

من بعد کلی تحقیق رفتم سایت ۱۹۵ شکایت ثبت کردم و اسکرین شات تحت پوشش بودن اون سایته رو هم ضمیمه کردم

تازه دیروز از مخابرات خانمه بهم زنگ زد که کارشناس میفرستیم تا بررسی کنه

حالا حرفم اینه تو زور بالا سر کارمندا نباشه ارباب رجوعو ادم حساب نمیکنن ؟؟؟ حتما باید میرفتم ۱۹۵ تا بهم کارشناس بدین زود تر همون موقع نمیتونستی بدی؟؟؟؟ 

تازه از اون جایی که هزینه بستر سازی و کابل کشی تو خیابون رو پولشو دولت میده و مشترک فقط پول کابل کشی داخل ساختمون و پول مودم و پول بسته رو فقط میده از دولت پول میگیرن تا تحت پوشش حوزه رو بیشتر کنن بعد کار انجام ندن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه اداره ها همینطورین اکثرا من همیشه برام سواله چرا جواب تلفن نمیدن اون تلفن بیصاحابو دیگه واسه چی ...

دقیقا

بنظرم کارمندام درست کار میکردن وضع مملکت یه جاش معلوم بود