2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر یه مسئله نالی ب مشکل میخوریناوکی بشه باردار میشیناز یکیم کینه ب دل گرفتین چند روز پیش بحثتون شده

علی وفریما ازدواج دارن

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
2805
سر یه مسئله نالی ب مشکل میخوریناوکی بشه باردار میشیناز یکیم کینه ب دل گرفتین چند روز پیش بحثتون شده

سلام عزیزم من چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟در مورد حروف اسمی و سنش چی حس می کنی؟مرسی عزیزم

عزیزم کجا رفتی

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

@ملوسکککک   سلام عزیزم من چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟در مورد حروف اسمی و سنش چی حس می کنی؟مرسی عزیزم