2777
2789
عنوان

دعوا کردم

75 بازدید | 4 پست

داداشمو زنش مدام تحریکش میکنه اینم ۲۴ ساعت همش زنگ میزنه گله وشکایت کخ مامان اونطوره بابا اینطوره .زن داداشم اونطوریه و....هرجا منو پیدا میکنه غیبت میکنه این اواخر داشت منو مسخره میکرد که من جلوشو گرفتم .درپایان بک شب همسرم بهش سلام رسوند ج نداد سع بار گفتم اخرش گفت خوب که چی سلام برسون منم گفتم ناراحت شدم و رفتم .امشب تولدش بود براش نوشتم اگه اون کارو نمیکردی منم میتونستم بیام و بهت تبریک بگم .اول حاشا کرد بعد گفت فدا سرم که همسرت ناراحت شد منم گفتم تو غلط کردی و....دعوامون شد

برادرم مشکل داره با یکی جور میشه یکدفعه خانوادشو ول میکنه و عوض میشه زن داداشم ادم ناسالمیه مدام تحریکش میکنه اعصابم بهم ریخت شب تولدش دعوام شد باهاش.من گفتم همسرم ناراحت گفت فدا سرم حیلی داغ کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی برادرت اینطوریه چه اصراری داری صمیمی باشی باهاشون توهم سردبرخوردکن بچسب به زندگی خودت..... اونامیخوان ازتون دورباشن که زن داداشت باگلایه واینامیخوادبین شما وبرادرتون اختلاف بندازه برادرتم بچه نیس یعنی متوجه رفتارهای زنش نمیشه؟