2777
2789
عنوان

خدای عزیزم کمکم کن جهازم جور شه

172 بازدید | 14 پست

خدایا الانکه ساعت چهارونیمه من از غصه ی جهازم خوابم نمیبره ... تو تا الان کمکم کردی نزاشتی بیوفتم ... بازم دستمو بگیر ..‌ کمکم کن ...گرونیه خیلی گرونیه ... خداجونم اینموقع ها حس میکنم چون بیشتریا خوابن بهتر منو میبینی ... من امید بستم به کَرَمِت ... تو این گرونی ازدواج کردم .. گفتم تو خودت آدمارو به ازدواج تشویق کردی ... خودتم دستمو میگیری ... ناامیدم نکن ... کمکم کن بخاطر بابای گلم که بخاطر ما پیر شد ... مامانم که تمام دغدغه ش منم ... برام دعاکنین بچه ها ... دعاکنین یه روز بیام بنویسم گذشت و تموم شد ... چقدر من الکی غصه خوردم ... ❤️😢 بمونه یادگاری از ۱۴۰۳/۸/۲۳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دارم جهیزیه میگیرم. فقط هم با همون وام ازدواجم.

وسایل اضافی رو حذف کردم و فقط لازم ها رو گرفتم.

ساده ولی قشنگ برداشتم. 

از وامت استفاده نکردی؟ هیچ‌وسیله ای رو همسرت نمی‌گیره ؟ مثل یخچال و لباس شویی؟ تلویزیون؟

الهی امین 

صد دصر صد به حول و قوه الهی ان شالله درست میشه 

شما هم برای من دعا کنید امتحانم به خوبی پیش بره و بدون شرط و شروط پاس بشم و کارم به نتیجه برسه و ازدواج کنم به زودی یه ازدواج خوب 

بعد هر نمازت ۱۴ مرتبه بگو یا جواد ائمه ادرکنی 

و سوره واقعه بخون 

خیلی خوله

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
منم دارم جهیزیه میگیرم. فقط هم با همون وام ازدواجم.وسایل اضافی رو حذف کردم و فقط لازم ها رو گرفتم.سا ...

چرا عزیزدلم وام ازدواجو گزاشتیم برای خونه ... بیشتر بزرگام با همسرمه ... ولی اونم یه کارمند سادست خریده ها ولی چنتاش مونده ...🥺

چرا عزیزدلم وام ازدواجو گزاشتیم برای خونه ... بیشتر بزرگام با همسرمه ... ولی اونم یه کارمند سادست خر ...

نگران نیا منم مثل تو بودم تازه جدا از وام پدرم برای خرید خونه یه مبلغی کمک کرد منم استرس های تورو داشتم ولی جور شد همه چی و خدا خودش کمک میکنه مطمین باش

نگران نیا منم مثل تو بودم تازه جدا از وام پدرم برای خرید خونه یه مبلغی کمک کرد منم استرس های تورو دا ...

قربونت برم ... الهی منم جور شه یه نفس راحت بکشم ... الهی خوشبخت و شاد بمونین❤️❤️❤️

چرا عزیزدلم وام ازدواجو گزاشتیم برای خونه ... بیشتر بزرگام با همسرمه ... ولی اونم یه کارمند سادست خر ...

میدونم سخته. ولی خب شما هم مشارکت کردی با همسرت و وام رو گذاشتید برای خونه. پس اگر چیزی کم و‌ کسر هم شد قطعا باید اطرافیان درک کنن. لوازم هم کم کم میگیرید و کامل میکنید.

مهم همدل بودن شما دو نفر تو زندگی مشترکه. 

خیلیارو دیدم که تا چندین ماه بعد عروسی تلویزیون نخریده بودن. یا مبلمان نگرفته بودن. بعدا اضافه کردن. 

خوشبخت باشید.

2810