2777
2789
عنوان

نیازعاطفی داره خفم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 55 پست
بله من الان شرایطم دقیقا اینجوریه گفتین چون خونوادم پشتم نیستنطلاق نمیتونم بگیرمو مجبورم بسازم شوهرم ...

کاربر ،،،نازنینن خانمم،،،گفته

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روی کامنتی که دیدم ریپلای زدم حالا مهم نیست کی گفته

اوکی 

روی پیام من ریپ زدی ،ولی جوابت مربوط به پست اسی بوده ،مهم نیست✅

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اوکی روی پیام من ریپ زدی ،ولی جوابت مربوط به پست اسی بوده ،مهم نیست✅

منم جواب شما رو دادم ،الان رفتم نگاه کردم گفتین چجوری میشه یکیو دوست نداشت و تو خونه کار کرد و غذا درست کرد؟منم گفتم بمن الان این شرایطو دارم

INFP(رویا پرداز)ScPD
منم جواب شما رو دادم ،الان رفتم نگاه کردم گفتین چجوری میشه یکیو دوست نداشت و تو خونه کار کرد و غذا د ...

حق با شماست. من بد خوندم 🙏

شرایط بدیه ،ادم احساس کلفتی و نوکری بهش دست میده

بله

از پول و وقتش چرا خودت استفاده نمیکنی؟ یعنی با سیاست ازش نمی‌کشی پول  بیرون،وقتشو چرا پر نمیکنی؟ 

از پول و وقتش چرا خودت استفاده نمیکنی؟ یعنی با سیاست ازش نمی‌کشی پول بیرون،وقتشو چرا پر نمیکنی؟

قبلا اینکارو میکردم همه سعیمو کردم بهترین باشم

ولی دیدم بازم خیانت کرد 

و متوجه شدم تنوع طلبه،من اگ بخام پولشو بگیرم باید بهش سرویس بدم و اگه سرویس بدم عفونت و ایدز و زگیل میگیرم

به این نتیجه رسیدم خودم کار کنم و بعد مستقل بشم تا جدا بشم و اون بره دنبال کاراش

INFP(رویا پرداز)ScPD
بله

اگه دقت کرده باشی من خودم مرد هستم،زن اگه بخواد تا حدودی می‌تونه سکان زندگی دست بگیره ،بله استثنا هم هست که نمیشه سکاندار باشی ولی هر کسی ذگ خوابی داره و هر کاری لم خودشو میطلبه

اگه دقت کرده باشی من خودم مرد هستم،زن اگه بخواد تا حدودی می‌تونه سکان زندگی دست بگیره ،بله استثنا هم ...

ن من همه سعیمو کردم بازم شوهرم تنوع طلبه

اگه بهترین هم باشم بازم ۶۰درصد منو میخاد ۴۰درصد بقیه

ولی اگه اینو انتخاب کنم مریضی جنسی میگیرم

پس میخام ۰درصد باشم براش

INFP(رویا پرداز)ScPD
ن من همه سعیمو کردم بازم شوهرم تنوع طلبهاگه بهترین هم باشم بازم ۶۰درصد منو میخاد ۴۰درصد بقیهولی اگه ...

اونم راه داره، ی کم سخته ،ولی شدنیه

چند وقت پیش ی کاربری مشکل شبیه داشت چند روز صحبت کرد راه باد بود ولی میترسید جواب نده من فقط بهش یه کم جرات دادم که انجام بده تا ٪۴۰،۳۰٪ حل شد