2777
2789
عنوان

نیازعاطفی داره خفم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 55 پست
خب اگه کسی ادمو اذیت کنه وقتی می‌ره آدم راحت میشه و یه نفس می‌کشه ،ووقتی این همه مدت حتی همدیگر و دو ...

منظورم این بودکه وقتی بودانقدتنش ودعواجنگ درست میکردکه من هیچوقت متوجه این نبودم که منم به دوست داشته شدن نیازدارم ولی الان که آرامش دارم احساس نیازبه محبت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ازطرف اون اصلاندارم،متوجه نشدی منظورمو

متوجه شدم،یعنی الان در حال حاضر که تنهایی این کمبودها رو تازه داری با تمام وجود حس می‌کنی

من اشتباه متوجه شدم،فکر کردم احساس نیاز عاطفی به اون کردی

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
منظورم این بودکه وقتی بودانقدتنش ودعواجنگ درست میکردکه من هیچوقت متوجه این نبودم که منم به دوست داشت ...

پیش اومده بود که بهش مستقیم یا غیر مستقیم بگی به من و نیازم توجه کن؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
پیش اومده بود که بهش مستقیم یا غیر مستقیم بگی به من و نیازم توجه کن؟

میدونی چون ازاول زندگیمون تودوران عقدبهم خیانت کردخودمم هیچوقت دوسش نداشتم ،اونم واقعادوسم نداشت اصلابامن بهش خوش نمیگذشت همه تفریحاتش بادیگران بود،ماهیچوقت لحظه های عاشقانه نداشتیم،شایدباورش سخت باشه ولی واقعااینجوری بود

میدونی چون ازاول زندگیمون تودوران عقدبهم خیانت کردخودمم هیچوقت دوسش نداشتم ،اونم واقعادوسم نداشت اصل ...

نمیتونم بفهمم مگه میشه آدم از کنار یکی بودن زجر بکشه بعد ی عمر این زجر و تحمل کنه؟

چطور حاضر می‌شدی وقتی باهاش لحظه خوش نداشتی ،براش غذا درست کنی لباس بشوری و هزارتا کار دیگه بکنی،مگه ربات بودی که موکت کنن و روزارو پشت سر بذاری!!؟

نمیتونم بفهمم مگه میشه آدم از کنار یکی بودن زجر بکشه بعد ی عمر این زجر و تحمل کنه؟چطور حاضر می‌شدی و ...

کوکت کنن

نمیتونم بفهمم مگه میشه آدم از کنار یکی بودن زجر بکشه بعد ی عمر این زجر و تحمل کنه؟چطور حاضر می‌شدی و ...

واقعاجایی نداشتم برم وگرنه که آرزوم بودنبینمش،خیلی میترسیدم ازاینکه مسعولیت زندگی گردن من بیفته درصورتی که بااون حتی واسه خرج روزمره گیرمیکردیم وسیله خونه رامیبردمیفروخت من خیلی احمقم،الان که واسه داداشم میگم کارهاشومیگه چرابه مانمیگفتی 

من دوس نداشتم سربارزن داداش بشم غرورم اجازه نمیدادبه چشم یه مزاحم دیده بشم

واقعاجایی نداشتم برم وگرنه که آرزوم بودنبینمش،خیلی میترسیدم ازاینکه مسعولیت زندگی گردن من بیفته درصو ...

هههعیی🤔

اخرشم افتادزندان وگرنه من تااخرعمرم همین روندوادامه میدادم

وگرنه، الان ی هفتس خبری نیست

بله من الان شرایطم دقیقا اینجوریه گفتین چون خونوادم پشتم نیستن

طلاق نمیتونم بگیرم

و مجبورم بسازم شوهرمم که به فکر زن بازیاشه

INFP(رویا پرداز)ScPD
بله من الان شرایطم دقیقا اینجوریه گفتین چون خونوادم پشتم نیستنطلاق نمیتونم بگیرمو مجبورم بسازم شوهرم ...

من نگفتم،کس دیگه بوده