2777
2789

وضع مالی بدک نیس ولی حال و حوصله بچه داری ندارم ..ولی با خودم میگم نکنه پشیمون شم اخه بچم  دایی عمه خاله نداره یعنی بعد من مشکل ساز میشه براش ...

ن هیچی نمیشه نترس 

حالا ما ک عمه و خاله و دایی داریم چ گلی ب سرمون زدن؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

ببین من از این فکر مخم ترکید از بس فکر کردم و مطلب خوندم اما آخرش تصمیم گرفتم یکی دیگه بیارم . به دلایل خیلی زیادی مجاب شدم که اقلا یه همخون باید داشته باشه بچم. 

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

اگه قراره بخاطر شرایط جامعه و اقتصاد بچه نیاری تا بدبخت نشه باید اولی رو هم نیاری نه اینکه یکی بیاری تو این دنیای مزخرف بعد تک و تنها ولش کنی.

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

من ک خیلی تصمیم جدی گرفته بودم یکی کافیه اما دیدم پسرم خیلی تنهاست ظلم هیچ وقت کسی رو نداشته باشه الان دومی رو هم باردارم 

تلاشمو میکنم ک انقدر با هم خوب باشن ک پشیمون نشم من و خواهر برادرم با هم خیلی خوبین،

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️

بچه من تک فرزنده. الهی شکر وضع مالی مونم خوبه. از تک فرزندی ش راضی ام.   خوذشم مهد و پارک و گوشی و بازی و برنامه سرگرمه

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته

من تک دختر بودم باسه تا داداش همیشه حسرت اینکه خواهر ندارم و خوردم همیشه وای کاش داشتم الحمدالله داداشام خوبن تو سختیام پشتم بودن کاری داشتم البته منم براشون خواهری کردم

در حسرت مادر شدن .........
2810