2777
2789

تو خودت خوشت میاد یکی بگه خب نخور من می‌خورم؟

اول حق انتخاب رو ازش گرفتید. درسته برای صلاحش بوده ولی بچه همین قدر می‌فهمهذکه زور شنیده. بعدشم نمک رو زخمش پاشیدند. خب طبیعی هست اونم یه حرفی می‌زنه شما دردت بگیره‌. چه انتظاری داری؟

سخت نگیر...باهاش مدارا کن. کمتر سخت بگیر و لجش رو دربیار. پس فردا نوجوان بشه بدترش رو می‌گه ها.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید باباش یکی بزنه تو لپش محکم تا سرخ شه بعدم اون شب بهش بگه برو گشنه بخاب تا معذرت نخای هیچ وقت از شام خبری نیست.والا الان تربیتا بدرد نخور شدن قدیما بزرگترا احترام داشتن.

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

من لج نکردم دوست ندارم سوسیس بخوره چون این چیزا روی سلامت روانش تاثیر میذاره کلا اهل هله و هوله است ...

ببخشیدا ولی  اینکه نزارید غذایی ک به دلشه رو بخوره (حالا درسته همیشه خوردنش اشتباهه ولی ی بار) بدتر باعث تخریب روانش میشه 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

اون بچس شما چرا انقدر بد برخورد میکنی 

دستور میدی خب معلومه هر بچه ای باشه برمیگردی جواب میده

همش بگی نه که نمیشه وقتی حال نداری ناهار درست کنی حداقل چیز خوب بخر بچه تو سن رشده ها فلافل چیه اخه الان رشد نکنه کی رشد کنه 

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

من نمیدونم چرا همه از بچه دفاع کردن بابااااا انسانه ها باید تربیت بشه یادبگیره زندگی همیشه بر وفق مراد نیس ینی چی به مادرش این توهینو کرده؟!

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

امیدوارم توی سایت یه مشاور مطلب شما و جواب منو بخونه.نظرشو بده

همین که بچه گفت سوسیس بخر من نه گفتم اره نه گفتم نههه

من با اینجاش مشکل دارم

هیچ وقت بچه هامو اینطوری کلاف سر درگم نمیزارم

همون اول قاطع میگم نمیخرم

یا میخرم

چرا بچه ام تارفتن من به ساندویچی و برگشت من 

دلشو صابون بزنه برای ساندویچ سوسیس

بعد توی ذوقش بخوره 

بچه رو منتظر سوسیس گذاشتی 

برو کباب بره بیار 

نمیخاد که نمیخاد

همون اول میگفتی نمیخرم 

نه گفتم نه نه گفتم اره 

درد از اینجا شروع میشه

منتظرش گذاشتی 

عکس العمل نشون داده دیگه 

رفتارت با بچه درست نیست عزیزم ،اول رفتارت رو درست کن،احترامش کن،با محبت باش،وقتی بچه گشنه است عصبی میشه،تازه حالا یه سوسیس میگرفتی واسش خوشحال میشد،

اولیت های زندگیتو رعایت کنی اینجوری نمیشه ،همیشه اول فکر غذای خودت و بچه ها باش بعد کارهارو شروع کن تا وقتی خسته شدی غذا داشته باشی 

از بچه دلگیر نشو مقصر خودت هستی ،پس اول خودتو اصلاح کن میبینی اونم درست میشه عزیزم

2810