2777
2789

پسرم نه سالشه امروز من کارم زیاد بود تو خونه حوصله شام درست کردن نداشتم از ناهار تا الان همش سرپا بودم

بعد به شوهرم گفتم امشب بریم ساندویچ بخریم من خسته ام نمیتونم شام درست کنم

وقتی داشتیم میرفتیم پسرم گفت من ساندویچ سوسیس میخوام منم نه گفتم باشه و نه گفتم نه!!!

چون دوست ندارم سوسیس بخوره و همیشه فلافل میگیریم و کلا سوسیس کالباس به بچه ها نمیدم

و شاید ماهی یه بار غذای بیرون بخوریم اونم فلافل یا جوجه و اینا

وقتی اومدیم پسرم گفت چی خریدین منم گفتم نمیدونم بابات خریده باباشم گفت همه رو فلافل گرفتم اینم خودشو زد به شارلاتان بازی و اینا و گفت من نمی‌خورم و اینا

گفتم خب نخور آخه معلوم بود که دوست داره بخوره ولی ادا در می‌آورد و کلا سر غذا خ ردنش خیلی لوس بازی در میاره و از ایناییه که میگن اینو میخورم و اونو نمی‌خورم 

بالاخره من گفتم نخور خودم میخورم گشنمم هست اینو گفتم که بخوره غذاشو اونم میگه من غذام پیش سگ میندازم ولی نمیدم تو بخوری🥲🥲🥲

متاسفم واقعا نتونستم درست تربیتش کنم سر خیلی از مسائل باهاش مشکل دارم دیشب هم تو ماشین باهاش بحثم شد دوست داشتم خودمو پرت کنم پایین از دستش

😐😐😐

چیکار کنم تا پیکای دیگه امم بخونید متوجه میشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا سالی یه بار سوسیس خوردن اشکالی نداره عقده نسازید لطفا تند برخورد میکنی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

من همچین مواقعی ب پسرم میگم حالا فلفل های توی آشپزخونه دارن انتظارتو میکشن الان میارم میریزم توی دهنت 😂😂😂

میگه نه نه ببخشید 

پسرم ۳سالشه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

یاد خودم افتادم . الان ۳۰ سالمه اما یادمه ۱۵ سالم بود مامانم گفت گوشیتو میدی بهم یکم باهاش بازی کنم؟ آخه اون گوشی نداشت اونموقع. بهش گفتم گوشیمو ميندازم تو دسشویی اما به تو نمیدم . آخ که چقدر دلش شکست . چقدر پشیمونم . منو ببخش مادر .

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
2810