2777
2789
یکی به من بگه چرا انقد از بچه دفاع میکنید؟ اتفاقا بچه باااااید یادبگیره زندگی همیشه اونجور که میخاد ...

اگر دوست داری فرزند به خاطر ترس ازت خفه خون بگیره و چیزی نگه با این روش برخورد کن. 

منتها باید فاتحه‌ی خیلی چیزهای. یکه رو بخونی

بچه‌ای که از والدش، از نقطه‌ی امنش در جهان، سیلی بخوره قابلیت دوست داشتن و دوست داشته شدن رو برای همیشه از دست می‌ده‌ .

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
یکی به من بگه چرا انقد از بچه دفاع میکنید؟ اتفاقا بچه باااااید یادبگیره زندگی همیشه اونجور که میخاد ...

واا بجه ی متوجهی؟؟برده و اسیر نیست ک.بجه با کتکو دعوا باید تربیت بشه؟؟؟.اونم‌ واسه اینکه دلش سوسیس خواسته؟؟؟بجه ای ک با سیلی و کتک بخاد ادب بشه جند سال دیگه مادر پدرشو آدمم حساب نمیکنه فک میکنی تا جند سالگی میشه کتکش زد؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این رفتار فقط بذر کینه ونفرت رو تو دل بچه میکاره، همین رفتارا میشه ک دوروز  دیگه اسم خانوادشم نمیاره

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
قربون دهنت منم همینو گفتم.سکوت کرده بجه فک کرده قبول کرده منتظر بوده بعد دیده ی جی دیگه واسش گرفته خ ...

وبه قول دوستمون 

نمیداخت گردن بابا

نیمدونم بابا خریده چیه

همون اول سوسیس خط قرمز ماست

حق انتخاب میداد

ساندویج مرغ میخوای

فلافل میخوای

گوشت میخوای

...

میخرم سوسیس نمیخرم

من این انتظار کشیدن و نرسیدن رو دلیل این پرخاش میدونم

این رفتار فقط بذر کینه ونفرت رو تو دل بچه میکاره، همین رفتارا میشه ک دوروز دیگه اسم خانوادشم نمیاره

دقیقا 

چند شب پیش خونه یکی از دوستامون مهمون بودیم پسر خانواده 23 سالش بود داشت خاطرات بچگیشو تعریف میکرد که چطور از باباش کتک خورده بعد جالب اینجاس که میگفت این چند سال هرچه محبت کرده هیچی یادم نمیاد ولی تک تک کتکهایی که خوردم تو حافظه ام هک شده

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

فروش محصولات آرایشی بهداشتی شرکت نفیس

ماسک مو حاوی روغن آرگان مورال آپ مناسب موهای نرمال

کرم مناسب ترک پوست بعد از حاملگی ام ان دی

ژل شستشوی صورت ام ان دی مناسب پوست های چرب و جوشدار   و خشک و معمولی

تونیک صورت ام ان دی مناسب پوست های چرب و جوشدار

سرم مو مورال آپ حاوی روغن آرگان مناسب موهای نرمال

ژل آبرسان ام ان دی مناسب پست های چرب و جوشدار⚘️⚘️⚘️

کرم آبرسان ام ان دی مناسب پست های دارای چروک

ریمیل حجم دهنده مژه ام ان دی

محلول پاک کننده آرایش چشم،لب و صورت  ام ان دی مناسب پوست های حساس☘️

و.........

درصورت تمایل و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید *********** منگلی پور

وبه قول دوستمون نمیداخت گردن بابانیمدونم بابا خریده چیههمون اول سوسیس خط قرمز ماستحق انتخاب میدادسان ...

رفتارش از روی خشمو ناراحتی بعد استاتر میگه نه گشنش بوده این حرفو زده.ی انتخاب واسه بجه گذاشته اونم ک انتخاب نیست وقتی ی گزینه باشه.ب قول شما باید می‌گفت سوسیس نه جندتا گزینه ی دیگه میزاشت می‌گفت بینه اینا کدومو میخای شاید مرغو ب فلافل ترجیح میداد.شاید یکی دیگه رو انتخاب میکرد.بعدم گفته بابات گرفته ولی بجه قشنگ متوجه شده ک باباش تصمیم گیرنده نبوده.واسه همینم ب مادرش این حرفو گفته

بخپا اگ شوهر من بود تا الان پسرم زنده نبود😑😑 درسته پیر منم بعضی اوقات ی حرفا و کارایی میکنه ولی ن در این حد واکنش شوهرت چی بود؟!💔

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
2810