2777
2789
من لج نکردم دوست ندارم سوسیس بخوره چون این چیزا روی سلامت روانش تاثیر میذاره کلا اهل هله و هوله است ...

سالی یه بار مشکلی نداره بااین کارتون عقدای بارش میاری 

مطمئن باش دور از چشم شما میخوره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اون از روی گشنگی این حرفو زد!!!

بلاخره واسه اینکه جیزی ک دوس داشته و میخاسته رو نگرفتی ناراحتو عصبانی شده ک اینو گفته دیگه.قبلش گفته من فلان جیزو میخام شمام هیجی نگفتی اونم دیدی سکوت کردی فک کرده قبول کردی دیگه.منتظر بوده دیده ی جیز دیگه گرفتین.همونجا جای سکوت اگه قانعش میکردی شاید ب این رفتار نمیرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی به من بگه چرا انقد از بچه دفاع میکنید؟ اتفاقا بچه باااااید یادبگیره زندگی همیشه اونجور که میخاد پیش نمیره بیخود کرده به مادرش توهین کرده این باید یه سیلی محکم بخوره از باباش بعدم تنبیه شه بهش شام ندن تا بفهمه احترام به بزرگتر اونم مادر چیه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

سرکارمون گذاشتی ؟ فلافل بیرون سالمه اما سوسیس سالم نیست ؟هفته ای یه بار تا ماهی یه بار مشکلی پیش نمی ...

روغن سوخته رو شربت معده اضافه میکنن تا روشن بشه 

سم خالص

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
امیدوارم توی سایت یه مشاور مطلب شما و جواب منو بخونه.نظرشو بدههمین که بچه گفت سوسیس بخر من نه گفتم ا ...

قربون دهنت منم همینو گفتم.سکوت کرده بجه فک کرده قبول کرده منتظر بوده بعد دیده ی جی دیگه واسش گرفته خب معلومه عکس العمل نشون میده.همونجا ک گفت اینو میخام نباید سکوت میکرد مشکلو همونجا باید حل میکرد ک ب بدرفتاری نکشه

امیدوارم توی سایت یه مشاور مطلب شما و جواب منو بخونه.نظرشو بدههمین که بچه گفت سوسیس بخر من نه گفتم ا ...

بله اینم درسته.

اون تیکه که نمی‌دونم بابات خریده هم غلط بوده.

بچه‌ها ۱۰۰ برابر ما باهوشند. اون خیلی دقیق می‌دونه تصمیم گیری در مورد غذا با مامان هست. ولی مامان نمی‌خواد مسئولیت رفتارو بپذیره‌.

همه‌ی ما از این اشتباهات داریم. ولی این رفتارها اشتباهه.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
یکی به من بگه چرا انقد از بچه دفاع میکنید؟ اتفاقا بچه باااااید یادبگیره زندگی همیشه اونجور که میخاد ...

الان بزنن

ده سال دیگه میتونن بزنن؟

الان که بله زورش نمی‌رسه 

در عوض اینا دو نفرن یکی پدر یکی مادر

زورشونم زیاده 

میتونن بزنن

ولی در روی یه پاشنه نمی‌چرخه

اخر چی

من نمیفهمم مثلا فاز مادرای کنترل گری مثل تو چیه ؟ مثلا فکر میکنین اون بچه هیچوقت قرار نیس سوسیس بخوره؟ اون دو‌سال بعد با دوستاش بره بیرون هر روز فست فود میخوره توام فکر میکنی وای چه پسر حرف گوش کنی دارم که به خواست من فلان غذارو نمیخوره ! تو فقط داری عقده براش میسازی

روغن سوخته رو شربت معده اضافه میکنن تا روشن بشه سم خالص

اصلا تو این پیجهای مهندسی بهداشت که میرن سرکشی از رستورانا و قنادیا و غیره یه چیزایی نشون میدن برمیگردی عقب عقب خونه ات سیب زمینی تخم مرغ میخوری

یکی به من بگه چرا انقد از بچه دفاع میکنید؟ اتفاقا بچه باااااید یادبگیره زندگی همیشه اونجور که میخاد ...

بانو معلم مهربون این روش تربیت بچه رو گستاخ تر میکنه 

کتک برای انسان نیست 

من 2تا بچه بزرگ کردم هیچ وقت دیت روشون بلند نکردم 

الان خودشون بچه دارن ومیگن کاش بتونیم مثل تو باشیم 

2810