2777
2789
عنوان

درموردازدواجم کمک می کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مهربونم دعاکنین توروخدا من هم پدرم فوت کرده هم مادرم درسته ازنظرمالی زیادتومضیقه نیستم ولی تنها ...

با فامیل و آشناش اومده خواستگاریت‌ یا خودش تنها بهت گفته؟ بیشتر احتیاط کن انقدرم بهش نگو بیاد خونت اون قراره شوهرت باشه نه تو شوهره اون از همین الان خرابش نکن که مجبور بشی خرجشم بدی 

با فامیل و آشناش اومده خواستگاریت‌ یا خودش تنها بهت گفته؟ بیشتر احتیاط کن انقدرم بهش نگو بیاد خونت ا ...

گلم وضعش خیلی خوبه نیازی نیست من خرجش کنم من خودم شاغلم ایشونم سه شغلست کارت حقوق کارمندیش داده دست من کم نیارم ایشون همه خانوادش توتصادف فوت کردن فقط خودشه فامیلی مثل خاله وعمه ودایی ومامان بزرگ داره ایشون اول خودشون اومدن رضایت داداشاموجلب کردن بعدبامامان بزرگش اومدن خواستگاری

گلم وضعش خیلی خوبه نیازی نیست من خرجش کنم من خودم شاغلم ایشونم سه شغلست کارت حقوق کارمندیش داده دست ...

فقط چون تغییردکوراسیون می ده خونشو وجهازمی گیره یک الی دوماه طول می کشه من پیشنهاددادم تواین مدت بیادخونه من چون آدم دلتنگ می شه مسیرمونم ۲ساعت فاصله داره مشغله کاری زیادداره تندتندنمی تونه بره بیاد هم خودش قبول نکردهرچندقبول ام می کردبه خاطره شغل اصلیش نمی شد کلا

2810