2777
2789

دیروز رفتم دکتر معاینه سطحی و کوچولو کرد گفت دهانه رحمت بسته ست ولی از اون دسته هایی که دهانه رحمت نرمه ، سفت نیست، بخاطر ترشح موکوس که به مقدار کم داشتم رفتم پیش دکترم، فقط گف کاری نمیشه کرد فقط فقط استراحت کنم

امروز خوب بودم الان با اینه نگاه کردم یه کوچولو باز ترشح ژله ای صورتی کمرنگ داشتم،

بچها هفته ۳۱ یا ۳۲ هستم🥲 توروخدا چکار کنم کسی بود با شرایط من به هفته های بالاتر برسونه خودشو؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره فقط استراحت و شیاف ک میزارم، درد و انقباض فعلا ندارم خداروشکر

ببین پس به حرف دکترت گوش کن.انشالله زود خوب میشی....دخترداییم یادمه ماه آخرش مثل شما بود یکماه استراحت مطلق بود تا زایمان کرد.همینکه درد نداری خداروشکر.انشالله به سلامتی میگذرونی

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

فقط استراحت مطلق کن پله نرو 

توالت فرنگی استفاده کن 

زیاد سرپا نمون 

ب دکترت میگفتی اگ لازمه سرکلاژ کنن 

طول سرویکست کم نبود ؟

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

شیاف بذاربه امضای منم عمل کن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بله گلم من شرایطم از شما هزار برابر بدتر بوده.با اینکه استراحت مطلق بودم ۲۹هفته دهانه رحم باز شد خوندیزی کردم یک هفته بیمارستان بودم.باز ۳۲هفته بستری شدم .تا آخر بارداری خون به جگر شدم اینقد استرس کشیدم

فقط استراحت مطلق کن پله نرو توالت فرنگی استفاده کن زیاد سرپا نمون ب دکترت میگفتی اگ لازمه سرکلاژ کنن ...

دیگه فکرنکنم بشه سرکلاژ کرد ولی خداروشکر هفتش بالاست 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
فقط استراحت مطلق کن پله نرو توالت فرنگی استفاده کن زیاد سرپا نمون ب دکترت میگفتی اگ لازمه سرکلاژ کنن ...

براسرکلاژدیرنیست؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
به حرف دکترت گوش کن انشاءالله چیزی نمیشه دوستم ازهفته های۳۲فک کنم افتاد به خونریزی یه هفته بیمارستان ...

فداتشم چشم، خداروشکر خونریزی ندارم

چجوری بگم اون ترشح موکوس میشه ژله ای

از اون از دیروز، دوبار ازم اومد کوچولو که یکم تهش خونی بود یکدفعه ش امروز خونی نبود ولی شفاف هم نبود یذره خیلی کم به بژ میزد رنگش

بله گلم من شرایطم از شما هزار برابر بدتر بوده.با اینکه استراحت مطلق بودم ۲۹هفته دهانه رحم باز شد خون ...

الهی، من از همون اول اومدم خونه مادرهمسرم و کار نکردم بره منم طول سرویکسم ۳۲ بود با استراحت بالا بردم

حالا دقیقا تو هفته های حساس این ترشح موکوس چی میگه این وسط حرصم درمیاد