2777
2789

چیکار کنم؟؟؟؟یه هفته مرخصیم.منی که سال تا ماه میرفتم سراغ فست فود این هفته سه بارشو فقط فست فود خوردم.هی خدااا حس بدی دارم

و منی ک عالی وزن کم کرده بودم امروز د دیروز ۱۲ عدد شیرینی خامه ای و باقلوا خوردم و حالم از خودم بهم میخوره امشبم میخاستم فست بگیرم ک گشنم ش 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

اووووووف ننر

فکر کردم در نوشیدنی غیر مجاز زیاده روی کردی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و منی ک عالی وزن کم کرده بودم امروز د دیروز ۱۲ عدد شیرینی خامه ای و باقلوا خوردم و حالم از خودم بهم ...

وای من خیلی حالم بهم میخوره وقتی اینجور ارادم سست میشه.حالا تو عشق شیرینی من عشق چربی.سیب زمینی سرخ کرده و پیتزا و هات داگ

من یه سالی بود مثلا تو ترک و اینا بودم نمیدونم یهو چرا عین دیوونه ها میشم.حتی شبا از شدت عذاب وجدان خواب بد میبینم

دکمه برگشت که نداری؛ نوش جونت خوردی تموم شده رفته. همیشگی که نیست. بعد از این بیشتر رعایت کن.

افرین همینکارو میکنم از الان میرم تو رعایت.خیلی تلاش کردم هم برای تنبلیم هم وزنم که محدود کنم فست فودو قندو.حس خیانت دارم به خودم