2777
2789
عنوان

مامانم فش کشم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 30 پست
واقعا قبول کن ی سریا کلا حرف اضافی میزنن اولا اینکه سایت مخصوص خانوم های باردار یعنی ایشون باید بارد ...

از کجا میدونید بنده باردار نیستم؟

بعدشم استارتر با تاپیک های مزخرفی که میزنه جایی برای تامل نزاشته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا میدونید بنده باردار نیستم؟بعدشم استارتر با تاپیک های مزخرفی که میزنه جایی برای تامل نزاشته

عزمزم وقتی هیچ صحبتی نداری میتونی خارج شی از تاپیک ن اینکه نظر الکی بدی 

مجبورت کردن نظر الکی بدی؟

سایت مخصوص خانوم های باردار عزیزم شمام بفرمایید بیرون

بچه ۱۶ ساله به قول خودش کلی درسش ضعیف شده 

چرا به جای نشستن پای کتاب درس 

اومده اینجا و نوشته عین گاو غذا میخوره 

این ادبیات درشان یه دانش آموز نیست 

واقعا قبول کن ی سریا کلا حرف اضافی میزنن اولا اینکه سایت مخصوص خانوم های باردار یعنی ایشون باید بارد ...

نه واقعا ببین من اون زمان که کنکور داشتم و تو سایت بودم کاملا می‌فهمیدم که چقدر روی من اثر بدی گزاشته مدام تو تایم های درسی ذهنم مادر شوهر و خواهر شوهر تحلیل میکرد واقعا برای ذهن من هندل کردنش سخت بود و برای یه دختر نوجوون تو سن حساس اومدن به سایت فقط آینده رو خراب میکنه

این دوستمون باید درسش رو بخونه دانشگاه جای دیگه قبول بشه و بره

بچه ۱۶ ساله به قول خودش کلی درسش ضعیف شده چرا به جای نشستن پای کتاب درس اومده اینجا و نوشته عین گاو ...

عزمزم تاپیک خودشه صفحه خصوصی خودشونه ب منو تو و دیگران چه کسی میاد درمورد تاپیک منو تو نظر بده؟

عزمزم تاپیک خودشه صفحه خصوصی خودشونه ب منو تو و دیگران چه کسی میاد درمورد تاپیک منو تو نظر بده؟

دقیقا معلومه خودشی🤗

من دلسوز هستم بهت میگم یا بهش میگم 

به جای نی نی سایت و تاپیک های چرتی که میزنه 

بشینه پای درس و احترام به والدین👌

نه واقعا ببین من اون زمان که کنکور داشتم و تو سایت بودم کاملا می‌فهمیدم که چقدر روی من اثر بدی گزاشت ...

بله عزیزم این سایت اصلا واسه خانوم های باردار کسی که حتی مجرده باید واسش ضرره ولی حالا که اومده چیکارش میشه کرد؟

بله عزیزم این سایت اصلا واسه خانوم های باردار کسی که حتی مجرده باید واسش ضرره ولی حالا که اومده چیکا ...

حالا که اومده 

باید با استدلال های منطقی بهش به عنوان بزرگتر بگیم که بشینه پای درسش و به قول خودش افت کردگی هاش را جبران کنه با مطاله بیشتر 

امیدوارم آنلاین بشه و ببینه 

دقیقا معلومه خودشی🤗من دلسوز هستم بهت میگم یا بهش میگم به جای نی نی سایت و تاپیک های چرتی که میزنه ب ...

منو ربط نده به دیگران عزیزم 

اسم والدین منو وسط نیار نمیخواد کسیو نصحیت کنی.

تو اگه بیل زنی برو باغچه خودتو بیل بزن نمیخواد واسه من فاز مادربزرگا برداری

درضمن برای شخصیت خودت گفتم که فضولی نکنی و فردا پس فردا رفتی خونه شوهر نزارنت خونه بابات😂💋

2810