2777
2789

واسه خاهرش هزینه کرد ک ناراحت نشه

ینی نباید برای من بیشتر ارزش قائل میشد؟

نمیخام بد دل باشم ولی خب یجوری شدم وقتی خاهرشو من میاد جلوم هی حرف میزنع داداشم فلان بسار بعد واسه مادرشوهرمم ک خیلی واقعا برام عزیزه انگشتر خرید تازه خوشحالم شدم مادرشه ب هرحال

ولی اعصابم از دستش خورده فرق نزاشت حتی یزرع

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا یعنی چی  تولد تو بوده بغدم الان ایشون مسئول زندگی جدیدش هست اصن درک نمیکنم واقعا اجازه نده این رفتار بیشتز بشه ک نمیتونی جمش کنی

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

اگه پولداره سعی کن مهم نباشه برات ولی برا تو به مناسبت تولدت خرید برا اون بی دلیل یکم حق داری ناراحت شی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دروغ چرا من باشم حرصم میگیره بلاخره بین زن و خواهر باید ی فرقی باشه

خیلی حرصی شدم

چه داداش خوبی🥺😂داداشای من یهدچوب کبریتذهم برا من نخریدن😒😂

خوبه اره ولی دلم ناراحت شد

تک پسره ؟؟ شوهر منم واسه تولدم ماشین ظرفشویی خرید واسه مامانش هم جاروبرقی 😂😂 من خیلی زورم گرفت ولی وانمود کردم که عین خیالم نیست .. شوهرم تک پسره مامانشم مثلا مظلومه دلش براش میسوزه 

چرا باید بزاره؟

مادر و خواهرش عشقای اول اون پسرن

لطفا وقتی با ی پسری ازدواج میکنید انتظار نداشته باشید بخاطر شما مادر و خواهرشو بزاره طاقچه 

آره تو خلوت به شما عشق میورزه 

بزار تو جمع به هر سه تاتون یکسان محبت کنه

کاربری دست ۲ نفره🙂
چه‌قدر بخیلی. چرا تایپیکای اینجا این شکلیه؟! خوب خواهرشه. داداش من البته تا حالا یه هل پوکم بهم نداد ...

اگه بخیل بودم از انگشتری ک واس مادرشوهرم خرید ناراحت میشدم شما یکم شخصیت داشته باش دقت کن ببین چی گفتم 

2810