2777
2789
عنوان

شوهرم واسه تولدم یچیز خرید ب همون اندازع هم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 32 پست
چه داداش خوبی🥺😂داداشای من یهدچوب کبریتذهم برا من نخریدن😒😂

داداش من اصلا نمیدونه خواهر داره یا نه 💔💔😂

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید بزاره؟مادر و خواهرش عشقای اول اون پسرنلطفا وقتی با ی پسری ازدواج میکنید انتظار نداشته باشید ...

تو جمع بهم نداد ک بخاد یکسان باشع

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

😂😂😂نه داداشای من زنگ میزنن بعضی وقتا

خدا برای هم حفظتون کنه انشالله ❤️❤️❤️

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

مادر باز عشق اول هست ولی خواهر نه ،بعدم باید فرقی بین این ۳تا باشه

فرق ک هست صددرصد ولی خاهرش رفتارش خیلی بده

باهاش حرف بزن بگو ناراحت شدی، اصلا دلیلی نداشت برا اونم هدیه بخره ناراحت میشد بدرک

من مشکلی با هدیه خریدن ندارم خوشحالم میشم حتی شده خودمم برا مادرشوهرم اینا بخرم ولی رفتار خاهرشوهرم حرص دراره

بعد داداش من من با ماشینش ۸۰کیلومتر جابجا کرد۶۰۰کرایه گرفتدرصورتی ک میدونست تو اون دوران چقد دستمون ...

همسر من والا جونشم میده واسه خانواده البت برا منم کم نمیزاره

سعی کن مهم نباشه

خاهرشوهرم مجرده والا همش چسبیده ب شوهرم نمیزارع ما تنها باشیم هرجا میریم میاد اصن ی وضعیه

2810