2777
2789
عنوان

گربه بچمو چنگ گرفت😭

249 بازدید | 28 پست

پسرم رفت با باباش مغازه خرید کنه ، گربه چنگ انداخت پاشو آخه گربه چرا باید بره تو مغازه😭😭

زخمش سطحیه ، از شانس دمپایی پاش بود، 

بردیمش واکسن هاری زد 

گفت میخوای فردا برو واکسن شش سالگیشو بزن که کزاز توشه ، نمی‌دونم چیکار کنم، گفت آنتی بیوتیک هم نمی‌خواد

کسی اینجا کادر درمان هست بگه باید چیکار کنم دقیقا

لازمه الان واکسن شش سالگیشو رو بزنم یا بمونم همون ماه تولدش که چهار ماه دیگه

خیلی خطرناکه ؟میترسم

زخم سطحیه ولی باز میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گربه همینجوری چنگ نمیزنه شاید نزدیکش شده.کاری که دکتر میگه چرا انجام نمیدی؟

گربه تو همون مغازه میمونه بچم اومده وارد بشه حمله کرده

کار دکتر رو انجام دادم ، الان میگم لازمه کزاز هم زده بشه یا بمونم شش سالش پر بشه 

chatgpt :

نگرانیتون کاملاً قابل درکه، و خوشبختانه اقداماتی که انجام دادید بسیار مناسب و به‌موقع بوده. از اونجا که واکسن هاری رو برای فرزندتون تزریق کردید و زخم سطحی هست، خطر هاری به حداقل رسیده. برای اینکه مطمئن‌تر باشید، چند نکته زیر رو بررسی کنیم:

1. واکسن کزاز: اگر پزشک پیشنهاد کرده که برای اطمینان واکسن کزاز تزریق بشه و فاصله زمانی زیادی از دوز قبلی واکسن کزاز گذشته باشه (بیش از ۵ سال)، بهتره دوز یادآوری کزاز رو زودتر تزریق کنید. اگر پزشک گفته که نیاز نیست، می‌توانید منتظر بمانید تا به تاریخ واکسن‌های دوره‌ای او برسید.
  2. آنتی‌بیوتیک‌ها: از آنجا که زخم سطحی و کوچک هست و احتمال عفونت پایین، معمولاً نیازی به آنتی‌بیوتیک نیست. اما همچنان می‌توانید محل زخم را با آب و صابون به خوبی تمیز کرده و روزانه چک کنید که علائم عفونت (مانند قرمزی، ورم، درد زیاد یا خروج چرک) مشاهده نشود.
  3. مراقبت از زخم: پیشنهاد می‌شود که زخم را خشک و تمیز نگه دارید و از پوشاندن با باند اگر لازم نیست خودداری کنید. اگر هم بخواهید باند بگذارید، از باند تمیز استفاده کنید و روزانه آن را عوض کنید.

در کل، با اقداماتی که انجام داده‌اید و واکسن‌های تزریق‌شده، جای نگرانی زیادی نیست. اگر زخم تغییرات خاصی نشان نداد و کودک هم علائم جدیدی پیدا نکرد، به احتمال زیاد مشکلی پیش نخواهد آمد.

2810