بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه رفیق دارم که نامزده ولی فقط در تلاش اینه که یه جوری بتونه خودشو نشون بده همش بهم عکس میفرستاد ...
این جیندرلا ها رو خوشتون میاد وارد زندگیتون کنید ؟؟همون بار اول باید بلاک میشد تا به جاهای باریک نکشیده
کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
خوب عزیز باید صبر کنی ببینی اینده این سلیطه بازی ها و کنترل گری های دوستت به کجا میرسه بعیده ک چنین دوستی حتی حاضر باشه مشکلاتش رو برای دیگران بگه ک نکنه ضعف نشون داده باشه
زندگی متاهلی منیت نداره باید گذشت ، ببخش، انعطاف و نرم خویی هم داشته باشه همیشه حاضرجوابی و تندخویی راه حل مشکلات نیست
شوهرم از اون موقع خیلی به حرفم گوش میده خیلی خوشحاله بخاطرش رفیقمو گذاشتم کنار ولی من خیلی ناراحتم چ ...
خدا شفات بده فقط عزیزم
بعضیا دردسر دوست دارن شوهرت در حقت لطف کرده یکی که کرم داشته رو ازت دور کرده بعد تو ناراحتی 🙄🙄
کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
اسی همینجوری رفتی به دوستت گفتی شوهرم گفته عکسام پاککن😑
فکر کنم ۱۳ سالش باشه وگرنه آدم این همه ساده نمیشه
میگه با رفیقم درد دل میکردم خبر نداره فردا همین درد دلا میشه فشنگ تو خشاب رفیقش