2777
2789
الان به نظرت خوبه که نمیزاره با خواهراش دست بده میدونم اصطلاح هست ولی خب اصلا خوب نیست که بخواد رابط ...

اخه خواهرشوهرش تو زندگیشون دخالت میکرد الان قشنگ خواهرشوهرشو از زندگیشون حذف کردن

تو‌اگه‌میتونستی‌ذهنموبخونی'اشک'میریختی......:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه رفیق دارم که نامزده ولی فقط در تلاش اینه که یه جوری بتونه خودشو نشون بده همش بهم عکس میفرستاد ...

این جیندرلا ها رو خوشتون میاد وارد زندگیتون کنید ؟؟همون بار اول باید بلاک میشد تا به جاهای باریک نکشیده 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نزدیک یک سال

خوب عزیز باید صبر کنی ببینی اینده این سلیطه بازی ها و کنترل گری های دوستت به کجا میرسه بعیده ک چنین دوستی حتی حاضر باشه مشکلاتش رو برای دیگران بگه ک نکنه ضعف نشون داده باشه  

زندگی متاهلی منیت نداره باید گذشت ، ببخش، انعطاف و نرم خویی هم داشته باشه همیشه حاضرجوابی و تندخویی راه حل مشکلات نیست

حداقل غیر مستقیم ب دوستت میگفتی عکسارو پاک کنه.اون با شوهرش هر رفتاری می‌کنه و تو زندگیش جطوریع ب شم ...

نه اصلا مستقیم نگفتم پیشش گریه کردم گفت چیشده گوشیمو دادم گفتم بخون 

اونم خوند پاک کرد

شوهرم از اون موقع خیلی به حرفم گوش میده خیلی خوشحاله بخاطرش رفیقمو گذاشتم کنار ولی من خیلی ناراحتم چ ...

خدا شفات بده فقط عزیزم 

بعضیا دردسر دوست دارن شوهرت در حقت لطف کرده یکی که کرم داشته رو ازت دور کرده بعد تو ناراحتی 🙄🙄

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببخشید ولی این تو نبودی که با شوهرت زندگی میکردی.در اصل رفیقت بهت خط می‌داده.شوعرت تو رو دوست داره .نه تویی که خط و مشیت از رفیقت باشه.

اگه الان زندگیت آرومه بدون این راه درست زندگی تو هست.

به فرمون دوستت نمیتونی با شوهرت زندگی کنی

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
نه اصلا مستقیم نگفتم پیشش گریه کردم گفت چیشده گوشیمو دادم گفتم بخون اونم خوند پاک کرد

و البته ک یادت نره کم کم شوهرش از سادگی درمیاد و این کارها رو از زنش یادمیگیره چطور باید سلیطه و کنترل گر باشه 

همه چیز بر وفق دوستت پیش نخواهد رفت

به نظرم آدم مشکلاتش رو به غربیه بگه بهتره 

ممکنه بعدن از همین مشکلاتی که براش میگفتی سو استفاده کنه

دیگه خودت بزرگ شدی 

چار تا کتاب بخون 

مشاوره برو

فایل های مشاوره ای گوش کن 

با مادرت مشورت کن 

کم کم یاد میگیری 

اسی همینجوری رفتی به دوستت گفتی شوهرم گفته عکسام پاک‌کن😑

فکر کنم ۱۳ سالش باشه وگرنه آدم این همه ساده نمیشه 

میگه با رفیقم درد دل میکردم خبر نداره فردا همین درد دلا میشه فشنگ تو خشاب رفیقش 

خدا شفات بده فقط عزیزم بعضیا دردسر دوست دارن شوهرت در حقت لطف کرده یکی که کرم داشته رو ازت دور کرده ...

درسته حرفات ولی دلم برای رفیقم تنگه خوبی هم داشت

فکر کنم ۱۳ سالش باشه وگرنه آدم این همه ساده نمیشه میگه با رفیقم درد دل میکردم خبر نداره فردا همین در ...

آخه اون مشاورع میداد بهم مستقیم نگفتم که عکسامو پاک کن

به نظرم آدم مشکلاتش رو به غربیه بگه بهتره ممکنه بعدن از همین مشکلاتی که براش میگفتی سو استفاده کنهدی ...

درستع مثلا فردا از مشکلاتم چه سو استفاده های مثلا؟ 

درسته حرفات ولی دلم برای رفیقم تنگه خوبی هم داشت

دلت برای آدم اشتباه تنگه عزیزم

2810