2777
2789
عنوان

آدم کمد دیواری بشه ولی خاله و عمه نشه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف بزرگترها روشنیدن میزنن یا واقعا حرف خودشونه؟

به مامان هاشون می گم میگن باور کن ما همش به تو افتخار می کنیم که درس می خونی .

خواهرزاده میگه من یهرشغلی می خوام هر ماه کلی دلار بیارم خونه . اگر بخوام درس بخونم همش مثل تو امتحان دارم وقت نمی شه که بخوام کار کنم . یعنی عقل می رسه ولی من نه .

😂😂🥴🥴🥴خدا غضب نکنه

دارم به مامان هاشون تعریف می کردم همکارم خواستگاری کرده ازم ولی خوشم نمی یاد ازش . اومدن می گن قبول می کردی حالا . چند بار می رفتین بیرون حداقل . 

اون یکی هم تایید می کنه میگه آره عمه انقدر هی نگو نه . اخرش همه پسر ها تموم می شن 😐😂

از بس همه چیو الان میدونن برا همین درس نمی‌خوام بخوننفایده درس خواندن چیه؟قدیم هیچی نمیدونستنن برا ه ...

اصلا خیلی عاقل‌تر از ما هستن . بچه ۵ ساله فهمیده اکر بخواد درس بخونه پول نمی تونه در بیاره ‌ من هنوز نفهمیدم 

کنارشون حرف زده شده پررو شدن

چند باری بحث خواستگار بوده من قبول نکردم . این موضوع کنجکاوشون کرده بود که آیا دوست پسر دارم یا نه . ولی در مورد درس واقعا نظر خودشون . مامان های این ۲ تا عاشق اینن این ها درس بخونن

بهش بگو عمه من خودم کاملم نیمه گم شده ندارم اسمت آینازه؟

نه اسمم مهسا .

این ها خیلی بلا تر از این حرفان.

ما خیلی خانواده موجهی هستیم.  مامان هاشون خیلی معتقدن . بعد برگشتن به من میگن حالا چند بار می رفتی بیرون و عشق حال می کردین 😐😂

2810