2777
2789

سلام دوستان. 

من یه چند وقتیه علاقمند به استادم شدم ایشونم خیلی خوب باهام رفتار میکنن یعنی این علاقه تا حدودی دو طرفه اس و همه میدونن که ایشون با من از بقیه صمیمی ترن. اما خب ما هنوز هیچگونه اعترافی بهم نکردیم چون یخورده اختلاف سنیمون هم زیاده اونقدر راحت نیست اعتراف کردن. مشکل من اینجا نیست درواقع مشکلم اینه که دو هفته یا سه هفته ای میشه که این آقا به شدت با من سرد رفتار میکنه یعنی از اون اخلاق خوب و مهربونی و صمیمیت رسیدیم به جایی که دیگه حتی بزور جواب سلامم روهم میده من بشدت توی روحیم تاثیر گذاشته و عملا حتی درسم نمیتونم بخونم. چند وقت گذشت افتادم دنبال دلیل اینکه چرا اصلا با من انقدر سرد رفتار میکنه که رسیدم به اینکه یکی از دوستام رفته به ایشون گفته پشت سر شما و فلانی حرف میزنن مواظب آبروتون باشید این دختر اونی که شما میخواید نیست و هزلر جور چیز دیگه و بدیش اینه که اون خانم فامیل دور استادم هستش و الان سر همون با مت خیلی بد رفتار میکنه😭😭 دارم دیوونه میشم بخدا نمیدونم چیکار کنم منم باهاش سرد رفتار کنم من بی تفاوت باشم بخدا این چند وقت حتی روی درس هامم تمرکز ندارم و فقط غصه میخورم قرار بود اخه چطور از اون همه صمیمیت رسیدیم به اینجا توروخدا بگید چیکار کنم الان با این وضعیت💔. هر سوالی هم داشته باشید جواب میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جات بودم بعد کلاس میرفتم پیشش میگفتم استاد چیزی شده اتفاقی افتاده؟احساس میکنم ناراحتین ازمن..چیژی هست بخواین بهم بگین

اگه گف که هیچی اگه هیچی نگفت توام کلا دایورتش کن 

♥️♥️

ولش کن توهم مث خودش برخورد کن اولش سخته برات کم کم عادت میکنی و برات بی اهمیت میشه 

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

من جات بودم بعد کلاس میرفتم پیشش میگفتم استاد چیزی شده اتفاقی افتاده؟احساس میکنم ناراحتین ازمن..چیژی ...

استاد بنده اینطوریه که به هرچیزی خیلی فکر میکنه و توی خودش میریزه به همین خاطر حتی مشکل قلبی هم داره. من در همین مورد بهش زنگ زدم اما از اونجایی که گفتم فقط گفت مشغله ام زیاده

اگه متاهل نیستو اینا اهر کلاس با چند تا مسله مشغولش کن و از خودش مستقیم بپرس .یا پیام بده بپرس.

پرسیدم خودش نمیگه چون میگه فکر خودتو مشغول هرچیزی نکن. خیلی از چیزا رو توی خودش میریزه و بروز نمیده اما خیلی ناراحتم سر این مسئله موندم که چکار کنم😓

ولش کن توهم مث خودش برخورد کن اولش سخته برات کم کم عادت میکنی و برات بی اهمیت میشه

دوسش دارم دوست پسرم نیست که بخوام فراموشش کنم میخواستم تازه اعتراف کنم که اینطوری شد 💔

پرسیدم خودش نمیگه چون میگه فکر خودتو مشغول هرچیزی نکن. خیلی از چیزا رو توی خودش میریزه و بروز نمیده ...

یه خورده زمان بده.تو ملاس لبختد اینا بزن.تو تلگرام اگه داری سوال درسی بپرس.

دوسش دارم دوست پسرم نیست که بخوام فراموشش کنم میخواستم تازه اعتراف کنم که اینطوری شد 💔

خب پس سعی کن مستقیم باهاش حرف بزنی علت این تغییر رفتارشو بپرسی 

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

یه خورده زمان بده.تو ملاس لبختد اینا بزن.تو تلگرام اگه داری سوال درسی بپرس.

بخدا صمیمیت ما درحدی بود که اخر کلاسا میموند تا اگه چیزی رو متوجه نشدم برام توضیح بده. ولی الان سوالم که میپرسم انگار میخواد دست به سرم کنه 😭

بخدا صمیمیت ما درحدی بود که اخر کلاسا میموند تا اگه چیزی رو متوجه نشدم برام توضیح بده. ولی الان سوال ...

تلگرام نرمش کن.تو میتونییییی.عکس پروفایلتم اگه اوکی هستی شاید بهتر عکس خودت باش.استیکر یادت نره.زیادم پیام نده.فقط سوال درسی.بعدش ببین به کجاها کشیده میشه.تو ملاسام معمولی باش.باز میگم اگععععععع متاهل نیستااا‌

تلگرام نرمش کن.تو میتونییییی.عکس پروفایلتم اگه اوکی هستی شاید بهتر عکس خودت باش.استیکر یادت نره.زیاد ...

متاهل برای چیمه اخه. متاهل نیست فقط اختلاف سنیمون زیاده. والا این دو، سه هفته انقدر معمولی بودم خانوادمم فهمیدن افسردگی گرفتم