2777
2789
عنوان

گیر دادن باید بیای استخر

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 37 پست

چندمی و رشتت چیه؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ده تجربی

عه منم دهم تجربی ام

نوع مدرست چیه 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
اگه میتونی بری، خب بهتره بریوقتی انقدر بهت اصرار کردن زشته خب

حرف خودم بی اعتبار میشه

دفعه های بعدم فک میکنن میتونن منو راضی کنن

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

من پسرم شناش عالیه به خاطراین که بیماری های پوستی تو استخر زیاده نزاشتم بره،الان زگیل تناسلی زیاد شده بهشون بگو مادرم یاخودم روی این بیماریا حساسیم وای کثیف یا بگو به کلر حساسیت دارم خارش پوست شدید می گیرم

نرو اسی اگه هدفت درسه نرو بشین بخون ولی نگو برااینم بگو از عفونت میترسم بگو چندشم میشه خوشم نمیاد

دقیقا

امروز کلی هی پرسیدن چرا و اینا اخر نگفتم فقط گفتم نمیام

اخرش دیگه دیدم خیلی اصرار میکنن گفتم فکرامو میکنم

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
2810