2777
2789

سلام من دو سه هفته متوجه شدم شپش گرفتم. 

هر چی دارو میزنم. 

روغن زیتون میزنم. 

با شونه مخصوص شانه میزنم. 

بازم تهش انگار رشک میمونه. 

دارم ناامید میشم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزن حشره کش بی بو بعد کیسه بکش رو سرت

بعد پنج دیقه بعد برو سرتو بشور

خلاص میشی از همه شون

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️

موهاتو کوتاه کن. سس مایونز زیاد بزن چند ساعت پلاستیک بپبج ببندش و شامپو شپش هم از داروخونه بگبر چند بار بزن میره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
هر روز برو حمومیه عالمه نرم کننده بزم به موهات و از ریشه شونه بکش

اره من همین کار کردم رفت 

مال من البته خارش گرفته بودم تازه خود شپش ندیدم تو کله ام

ولی هر روز با نرم کننده میشستم تو حموم حسابی شونده میکردم 

رفت پاک شد کلا 

نمیدونم کجا گرفته بودم 

تو سایت یکی بهم گفت سرت رو با پودر لباسشویی بشور 

منم خسته شده بودم ..رفتم حموم سرمو با پودر شستم ونرم کننده زدم زیر آب داغ یه عالمه شونه کردم 

اومدم سریع موهامو با سشوار خشک کردم 

رو بالشی رو اتو کردم

چند بار تکرار کردم رفت که رفت

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
نمی دونم متاسفانه. خودمم پشمامم ریخته چون اصلا جایی نمیرم. حسم میگه مترو و اتوبوس زمان شلوغی.

شامپو دایمتیکون که اسم دیگش دایلیس هست اگه پیدا کنی یکبار بزنی کافیه اصلا سمی نیست مخصوصا برای بچه ها 

و اینکه همه خانواده باید همزمان بزنند 

رو بالشی  و ملحفه رو با اب داغ بشورید

نمی دونم متاسفانه. خودمم پشمامم ریخته چون اصلا جایی نمیرم. حسم میگه مترو و اتوبوس زمان شلوغی.

برو داروخانه بگو شامپو لیندا بهت بده چنتا بگیر بزن با فاصله 

حموم هم میری نرم کننده بزن حسابی شونده کن

میره