2777
2789
وای عزیزم من پدرم ۱ دی رفت ۷۲ سال دقیقا ۲۸ دی سکنه مغزی کردن بدون هیچ مشکلی شیش با هم صحبت کردیم دم ...

روحشون شاد باشه واقعا میفهمم چی میگی من الان فقط جلو‌بقیه تظاهر میکنم‌خوبم‌تنها میشم خیلی گریه میکنم خیلی دلتنگشم😭

بابای من‌اثل مهر پارسال جواب اندوسکوپیش اومد‌سرطان ریه‌اول اذر فوت شد۵۴سالش بود

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
فقط خودمون میفهمیم چی ک‌نکشیدیم و‌ج‌حسرتی ک‌ب دلمون نیست من با هوش‌مصنوعی دیروز درست کردم‌ک‌انگار با ...

وای خدا انگار من تو یکی هستیم بخدا منم دو روز پیش خواهر زادم عکسم درست کرد با هوش مصنوعی فرستاد تا باز کردم نمی‌دونستم چیه یهو زار زار گریه کردم حس غریبی بود هر روز هر شب دارم با گریه میگذرونم میگم اون موقع حامله بودم قرص می‌خوردم دورم شلوغ بود الان انگار تازه فهمیدم بابام نیس انقد بابام دختر دوست بود دلم کباب میگم خدا میزاشتی بچه منو ببنه حداقل 😭😭😭آره خدا خودش از دل ما خبر داره من فقط آتیش که جیگرم میسوزونه یعنی تو بارداری عکس بابام بهم می‌دیدم قلبم تیر میکشد دبگه نفسم بالا نمیومد دکتر بهم گفته بود فشار بهت میاد ماهیچه قلبت بزرگ شده یعنی همه روزا حاملگی تلخ گذشت اما گذشت همش خودم با ختم قرآن سرگرم میکنم میگم شاید اینجوری برای بابام فایده باشه

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا انگار من تو یکی هستیم بخدا منم دو روز پیش خواهر زادم عکسم درست کرد با هوش مصنوعی فرستاد تا ب ...

😭😭😭😭😭دقیقا بخدا من روزای اول شوک‌بودم لحظه ای ک بهم‌خبر دادن فقط یادمه چندتا جیغ کشیدم بخدا دیگ‌یا‌م‌نمیاد هیچی کامل شوک شدم برااخرین بار رفتم ببینمش اصن ی قطه اشکم‌نمیومد فقط نگاه میکردم بهش براش قران میخوندم ابجیم غش کرد همه جیغ میکشیدن من خیلییی اروم خم شدم واش و‌لوسیدم اصن ی قطره اشکم‌نمیومد‌همش فکر‌میکردم‌مگه میشه یعنی دلم برا بابام نمیشوزه همون‌موقع هم‌تاپیک زدم گفتم الان میخوایم بریم تشییع بابام ولی چرا اصن گریم نمیاد شوک‌بودم‌ واقعا ولی از بعد۷دیک‌انگار کم‌کم‌حالیم‌شد االان از بقیه خواهرتم خیلی بیتابترم جون‌اونا اونروزا خودشون‌خالی کردن من نه😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
منم خیلییی دعا میکردم‌ولی یعنی جونم دیگ گرفت ازم خیلیی سن بدی ۶ماهگیش خیلیی گریه میکنه شب تا صب نمیخ ...

وای آره تو هر زمانی بچه دردسرهایی داره من الان درگیر وزن نی نی ام نمی‌دونم چرا انقد بهش میرسم شیر خشک میدم وزن نمیگیره باز  غذا میفتاد برای من بهتر بود شرایط

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

2805
😭😭😭😭😭دقیقا بخدا من روزای اول شوک‌بودم لحظه ای ک بهم‌خبر دادن فقط یادمه چندتا جیغ کشیدم بخدا دیگ ...

وای منم بخدا