2777
2789
عنوان

پسرم اصلاااا تو بیداری شیر نمیخوره چیکار کنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 25 پست

تودلم مونده برم یه جایی لب نمیزنه به غذاتابیام خونه توخونه هم میبرم یه اتاق تنهاکه هواسش به کسی نباشه تابلکم بخوره شیرم اینطوری میخورد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والاراستش غذارم به زورگوشی میخوره کارتون دانلودکردم میدم دستش میخوره اونم به زورمیزارم روپام غذا ...

وای نه😭 خدا کنه غذای کمکی بخوره حداقل

منو باباش که خیلی خوش غذاییم خیلی برام سخته بچه اینجوری

یکی توی دلمه 😍 فرق داره با همه👶❤
تودلم مونده برم یه جایی لب نمیزنه به غذاتابیام خونه توخونه هم میبرم یه اتاق تنهاکه هواسش به کسی نباش ...

چند ساعت بهش گشنگی بده ببین نمیخوره

یکی توی دلمه 😍 فرق داره با همه👶❤
وای نه😭 خدا کنه غذای کمکی بخوره حداقلمنو باباش که خیلی خوش غذاییم خیلی برام سخته بچه اینجوری

نمیدونم بچه های امروزی چرااینجوری شدم واقعامن تودلم مونده جایی برم انقدبدغذاست مجبورم همش توخونه باشم

دکترمیبرمش ۴ساعت راهمونه تادکترگشنه میمونه شایدمطب دکتر۶۰سی سی بخوره بعدتابرگشتن به خونه همچنان گشنه میمونه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم